Kuva: Splash

Viikossa seitsemän raskauskiloa pudottanut Blac Chyna lisäsi seksiä tihkuvan kuvan - katso

18.11.2016 21:15 - Elisa Jalasjoki

Mallikaunotar ei häpeile esitellä kurvikasta vartaloaan.

Noin viikko sitten toisen lapsensa synnyttänyt mallikaunotar Blac Chyna, 28, iloitsee sosiaalisessa mediassa nopeasti karisseista raskauskiloistaan. Chyna lisäsi eilen Snapchattiin kuvan itsestään vaa'alla ja kirjoitti pudottaneensa seitsemässä päivässä jo seitsemän kiloa. 

Chyna lisäsi myös kuvapalvelu Instagramiin itsestään vanhan kuvan vuodelta 2015. Seksikkäässä kuvassa Chynalla ei ole yllään muuta kuin nahkaiset remmit, jotka peittävät juuri ja juuri kriittisimmät kohdat naisen vartalosta. Lähes alasti olevalla tähdellä on kuvassa jalassaan myös hyvin korkeat korkokengät. Kuva saavutti tunnissa yli 44 tuhatta tykkäystä, ja nyt tykkäyksiä on jo reilu 88 tuhatta. 

Katso kuva alta. 

Uutisoimme eilen myös siitä, miksi julkisuuden henkilöt tuntuvat karistavan raskauskilonsa usein hämmentävän nopeasti. Syyn tähän kertoi supermalli Chrissy Teigen, joka selitti sen johtuvan yksinkertaisesti siitä, että julkisuuden henkilöillä on enemmän aikaa hoitaa itseään kuin tavallisten perheiden vanhemmilla. 

Teigenin mukaan julkisuuden henkilöt turvautuvat erilaisiin ravitsemusterapeutteihin ja personal trainereihin. Voidaan siis olettaa, että Chynallakin olevan tiukka aikataulu, jota tähden tulee noudattaa saavuttaakseen lyhyessä ajassa tällaisia tuloksia. 

Chynalla ja tämän miesystävällä Rob Kardashianilla, on myös yhteinen tosi-tv-ohjelma Rob & Chyna. He nimesivät yhteisen tyttölapsensa Dreamiksi, eli uneksi. Chynalla on myös poika edellisestä suhteestaan rap-artisti Tygan kanssa. 

Alta näet kuvan Chynasta ja Kardashianista. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Vastasyntyneellä Kardashianilla on jo oma Instagram-tili - kuva rintaruokinnasta julki

Lue myös: Blac Chyna julkaisi rohkean alastonkuvan Instagramissa

Lue myös: Blac Chyna ja Rob Kardashian saivat lapsen - julkaisivat videon synnytyksestä

Kilpailut

Uusimmat