Kuva: Juha Mustonen

Bumtsibumin juontajaksi 27-vuotias Kalle Lindroth: Aion juontaa omalla tyylilläni

29.11.2016 12:28 - Rea Tallgren

Juontajavalinta herätti aiemmin paljon spekulaatiota, kun selvisi, ettei ohjelman aikaisempaa nokkamiestä Marco Bjurströmiä tulla juontajana enää näkemään.

Bumtsibum tekee paluun ensi vuonna Maikkarilla. Bumtsibumin juontaa muusikko, näyttelijä Kalle Lindroth, 27. Lindroth on juontanut niin Summeria kuin näytellyt Kotikadussakin. Mies on myös tehnyt musiikkia niin Smak-yhtyeen solistina kuin sooloartistinakin.

Lindroth kertoo aikovansa juontaa ohjelmaa omalla tyylillään, kuitenkin alkuperäiselle ohjelmalle kunniaa tehden. Nami nami -hokemia miehen suusta ei hänen sanojensa mukaan tulla kuulemaan. 

Musiikista pitävät huolen huippupianistit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen. Kauden aikana nähdään yli 40 suomalaista artistia.

Bumtsibumin idea on pysynyt samana: Kapteenit luotsaavat omia joukkueitaan vaihtuvissa musiikkitehtävissä ja ovat valmiina säestämään artistin aloittamaa kappaletta. Kisan voittaa se joukkue, joka saa parhaiten kiinni niin nykymusiikin helmistä kuin kansan rakastamista klassikoistakin.

Kilpailut

Uusimmat