Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Vuoden katsotuin tv-ohjelma!

06.12.2016 07:10 - Mika Parikka

Itsenäisyyspäivän vastaanotto, eli Linnan juhlat on uskomatonta pukuloistoa. Pukujen arvostelu onkin useassa kodissa perinteistä puuhaa.

Suomi täyttää tänä vuonna 99 vuotta. Itsenäisyyspäivää vietetään jälleen 6. joulukuuta perinteisin menoin, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö puolisoineen vastaanottaa sadat vieraat itsenäisyyspäivän vastaanotolle. 

Kättelyt ovat olleet useana vuonna vuoden katsotuin tv-ohjelma. Viime vuonna ohjelma tavoitti 2994 000 katsojaa, ja sen katseluosuus oli 87%. Yksi Linnan juhlien suosion salaisuuksista on vieraiden pukujen arvosteleminen, jota harrastetaan tänään luultavasti myös jokaisessa suomalaisessa kodissa.

Vieraskatraassa nähdään poliitikkojen ja sotaveteraanien lisäksi muun muassa poppari Robin, Rion olympialaisissa pronssia nyrkkeillyt Mira Potkonen sekä Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff

Itsenäisyyspäivä: Linnan Juhlat
18:55
TV1

Perinteisten kättelyiden lisäksi Linnan juhlissa saatetaan nähdä yllättäviä ja koskettavia tilanteita. Yksi niistä on alla nähtävä veteraanien laulama Iltahuuto presidentti Sauli Niinistölle. Katso video alta:

Lue myös: Millaisia asuja Linnan juhlissa tullaan tänä vuonna näkemään? Asiantuntija vastaa

Lue myös: Robin sai kutsun Linnan juhliin: "En tiedä mitä sanoa"

Lue myös: Haluatko Linnan juhliin ensi vuonna? 13 vinkkiä

Kilpailut

Uusimmat