Somekaunottaren kauneusoperaatio meni kammottavalla tavalla pieleen - varoitti seuraajiaan

13.12.2016 14:45 - Rea Tallgren

Kami Osmanilla on Instagramissa satoja tuhansia seuraajia. Vähän aikaa sitten hänen seuraajansa panivat merkille, että naisen kasvot olivat muuttuneet radikaalisti. Nyt hän kertoo miksi.

Kami Osman tunnetaan Instagram-julkkiksena, joka muistuttaa hätkähdyttävän paljon Kim Kardashiania. Naisella on satoja tuhansia seuraajia, joiden mieliksi hän julkaisee kuvia muun muassa asuistaan ja hulppeista bileilloistaan viihde- ja muotimaailman kerman parissa. 

Mallikaunottaren seuraajat panivat hiljattain merkille, että Osmanin kasvot olivat muuttuneet hätkähdyttävällä tavalla "leveämmän" näköisiksi. Eilen Osman nosti asian puheeksi uuden julkaisunsa myötä. 

Julkaisussa nähdään, kuinka Osmanin kasvoja piikitetään - mutta toisin kuin voisi luulla, piikitetään niihin kuvassa ainetta, jonka tarkoitus on sulattaa ja poistaa aiemmin kasvoihin piikitettyjä täyteaineita. 

Osman kertoo kuvatekstissä menneensä operaatioon, jossa hänen kasvoihinsa piti laittaa täyteainetta. Lääkäri oli vakuuttanut hänelle tietävänsä, mitä tekee ja saanut ylipuhuttua Osmanin laittamaan täytettä myös sellaisiin kohtiin, joihin hän ei sitä alunperin halunnut. Lopputuloksena olivat turvonneen näköiset kasvot, joihin myös seuraajat alkoivat kiinnittää huomiota. 

"Jos lääkäri haluaa piikittää teihin enemmän ainetta kuin olette itse ajatelleet, tai kohtiin, joita ette itse ole ehdottanut, ÄLKÄÄ ANTANKO SEN TAPAHTUA, nainen kirjoitti seuraajilleen. 

Tuoreessa kuvassa Osman on siis korjaamassa edellisen toimenpiteen aiheuttamia haittoja. Hän ylistää tekstissä kuvan lääkäriä ja kehottaa kaikkia valitsemaan ammattilaiset, joihin luottavat, huolellisesti ja hyvin, ettei kenellekään kävisi kuten hänelle kävi. 

"Olkaa varovaisia ja muistaa, että vähemmän on aina enemmän!" Osman vielä muistuttaa. 

Esimerkiksi alla olevan videon alle Osmanin seuraajat olivat kommentoineet hänen "levinneitä" kasvojaan. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kilpailut

Uusimmat