Kuva: AOP

Blac Chyna rohkeissa kuvissa - poseeraa pelkkää harsoa peittonaan, katso

15.12.2016 21:45 - Elisa Jalasjoki

Mallikaunotar esitteli kurvikasta vartaloaan Instagram-tilillään.

Noin kuukausi sitten toisen lapsensa synnyttänyt mallikaunotar Blac Chyna, 28, helli eilen lukuisia Instagram-seuraajiaan kolmella uudella otoksella. Naisen tililleen lisäämissä kuvissa hänen yllän nähdään ainoastaan paljastava, mustasta harsosta valmistettu mekko. 

Chyna ei viitannut kuvissaan siihen, ovatko otokset tuoreita, vai jo ennen synnytystä otettuja. Oli miten oli, seksikkyyttä kuvista ei puutu. Rohkeasti vartaloaan esittelevä kaunotar poseeraa utuinen katse silmissään, kurvikasta takapuoltaan korostaen. 

Erääseen kuvista Chyna merkitsi myös kumppaninsa Rob Kardashianin, 29, jonka kanssa tämä on pitänyt yhtä alkuvuodesta. Merkinnän voidaan nähdä viittaavan siihen, että tähti osoitti miehensä "omistavan" hänen seksikkään vartalonsa. 

Kaunottaren julkaisemat kuvat näet alta.

Useissa medioissa on aiemmin väitetty, että Chyna pyrkii ottamaan mallia ulkonäköönsä Kim Kardashianilta. Ainakin tuoreet kuvat muistuttavat selkeästi Kardashianin tutuiksi tekemistä poseerauksista, joissa kurvikas takapuoli ja paljastavat asut olivat usein pääosassa.

Lokakuun alussa Pariisissa tapahtuneen ryöstön jälkeen Kardashian ei ole esiintynyt sosiaalisessa mediassa tai päivittänyt profiilejaan. Voit kuitenkin verrata yllä olevia kuvia esimerkiksi alla näkyvään kuvaan Kardashianista. 

Lue myös: Blac Chyna julkaisi rohkean alastonkuvan Instagramissa

Lue myös: Vastasyntyneellä Kardashianilla on jo oma Instagram-tili - kuva rintaruokinnasta julki

Kilpailut

Uusimmat