Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar Bella Thornea ryöpytettiin eron jälkeen netissä: "Sain tappouhkauksia"

11.01.2017 14:45 - Senja Rapila - Luettu 1 003 kertaa

Shake It Up -näyttelijätär joutui tukalaan tilanteeseen viime vuoden lopussa, kun hänen epäiltiin pettäneen ex-poikaystäväänsä.

Näyttelijä Bella Thorne, 19, on joutunut kovan ryöpytyksen kohteeksi vuoden vaihteessa, kun hän erosi näyttelijäkollegastaan, Tyler Poseystä. Hän kertoo, että sai asiasta kovaa kritiikkiä ihmisiltä sosiaalisessa mediassa - ja jopa tappouhkauksia.

- Sain tappouhkauksia hetken, koska sosiaalisessa mediassa luultiin, että petin entistä poikaystävääni. Mikä oli oikeasti pelkkä valhe, Thorne on kommentoinut. 

- Kun heräsin sinä aamuna, se oli ihan p*rseestä.

Vaikka Thorne ei maininnut haastattelun yhteydessä nimiä, epäillään hänen tarkoittaneen entistä näyttelijäpoikaystäväänsä Tyler Poseytä. Thorne erosi Teen Wolf -komistuksesta viime vuoden loppupuolella, jonka jälkeen pian huhuttiinkin jo Thornen suhteesta laulaja Charlie Puthiin.

Kertoman mukaan Puth kuitenkin päätti alkavan suhteen Thornen kanssa julkisesti Twitterissä, kommentoiden pettämishuhuja: "Kenenkään sydämellä ei tulisi leikitellä näin, enkä aio olla mukana tässä."

- Se ei tunnu mukavalta, kun kaikki maailmassa ajattelevat sinun olevan oksettava henkilö, ja koska olen joku jonka nimen miltei kaikki tietävät, se on vielä huomattavasti paljon pahempaa minulle.

- Ihmiset ajattelevat, että meitä ei kiusata Hollywoodissa, mutta kyllä meitä kiusataan! Mediat ja fanit kiusaavat meitä, ja anna minun kertoa: se todella satuttaa.

Näyttelijä Bella Thorne sekä hänen ex-poikaystävänsä Tyler Posey. (kuva: AOP)

Thorne julkaisi myös aiemmin rehellisen kuvan kasvoistaan ja totesi yli 14 miljoonalle Instagram-seuraajalleen, että naisen ihon ei tarvitse olla täydellinen, vaan siinä saa olla finnejä.

"Yhteiskunta ja sosiaalisen median kanavat - kuten tämä - sanovat meille, että meillä täytyy olla täydellinen iho, jotta voimme olla sosiaalisesti hyväksyttäviä", Thorne kirjoitti kuvan yhteyteen.

Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Miss Helsingiksi kruunattu Sephora, 19: "Olen halunnut julkisuuteen antaakseni muille voimaa"

Lue myös: Fifty Shades Of Grey -komistus avoimena: Tällainen nainen saa minut syttymään

Suosittelemme

Uusimmat