Kuva: Senja Rapila

Salkkarit-näyttelijä roolihahmonsa rakastelukohtauksista: "Ei ole vaikea heittäytyä tilanteeseen"

02.02.2017 16:15 - Senja Rapila

Emil Hallberg kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että ei ole koskaan kysynyt äitinsä mielipidettä poikansa rakastelukohtauksista Salkkareissa.

Salkkareissa näyttelevä Emil Hallberg, 21, on yksi Salkkareiden rakastetuimmista näyttelijöistä. Hän on näytellyt sarjassa hölmöä ja hieman epäonnekasta Talea vuodesta 2011 lähtien. Nuoresta iästään huolimatta Hallbergilla on jo ollut "alastonkohtauksia" ohjelmassa.

- No tietty noi jotkut niin sanotut rakastelukohtaukset, ollaanhan siinä vähissä pukeissa, mutta en nyt muuten täällä nyt hillu alasti, Hallberg hymyilee Voice.fi:n haastattelussa.

Salkkareiden uudessa kevätkauden trailerissa nähdään, kuinka Hallbergin hahmo Tale strippaa baarin lavalla hyvin vähissä pukeissa. Miltä siis tuntui näytellä tällaista kohtausta, kun Salkkarit kuitenkin yksi Suomen katsotuimmista televisio-ohjelmista?

- No tossahan nähtiin vain pieni pätkä, että Tale hilluu tässä lavalla pienissä pukeissa. Minulla on päällä siinä hienot koristellut bokserit ja jonkinlainen vaimari. Ihan hauskaa kai se oli, koitin olla siinä ajattelematta mitään.

Hallberg ei myöskään jännitä sitä, että mitä yleisö tulee ajattelemaan Talen strippauskohtauksesta.

- Ei, tämä on taas yksi asia mistä saan kuulla kaduilla. Ihan sama mitä Tale tekee, niin aina saan jotenkin siitä kuulla, Hallberg nauraa.

"Vain kohtaus muiden joukossa"

- Talen ensimmäinen seksikohtaus ei mennyt kovin putkeen, niin ensimmäisen rakastelukohtauksen kuvaaminen oli itseasiassa aika hauskaa, hän virnistää muistellen ensimmäistä seksikohtaustaan ohjelmassa.

- Kuvaukset menivät ihan hyvin, mutta Talella ei niinkään hyvin. En ajatellut siinä sitä, että ou mai gaad, teen nyt seksikohtauksen. Se oli vain kohtaus muiden joukossa.

Hallberg on aiemmin kertonut, että hän päätyi näyttelemään Salkkareihin kilpatanssiharrastuksensa kautta. Hän kokee, että vaikka aiempaa kokemusta näyttelemisestä ei ole ollut, on tanssitausta tuonut tukea rooliin - ja varsinkin intiimeihin kohtauksiin heittäytymiseen.

- Tanssiminen on tietynlaista teatteria. Tanssijana minun vahvuuteni on ollut esiintyminen. Se on tavallaan buustannut sitä täällä työskentelyä. Ei ollut vaikeaa heittäytyäkään siihen tilanteeseen, kun olen ollut aina se luokan pelle, niin tykkään kummiskin heittäytyä.

Ei lainkaan seksuaalista

Intiimien rakastelukohtausten kuvaaminen ei ole kuitenkaan yhtään sellaista mitä monet luulevat sen olevan.

- Siinä on kuvausryhmä ympärillä ja tosi usein ohjaajat haluavat tarkkaan kaikki, että teillä on nyt päät näin päin ja yks pitkä pusu ja sen jälkeen katsotte toisianne silmiin, ja sitten vähän rajummin. Se on hirveän teknistä, niin ei siinä silleen ajattele sitä tilannetta. Seksuaalisuus katoaa siitä tilanteesta. Kyllä siinä yritetään näytellä erotiikkaa, mutta ei siinä itsellään ole sellaista 'ou mai gaad, nyt tapahtuu' fiilistä.

Hallberg ei ole kuitenkaan koskaan kysynyt omalta äidiltään, miten tämä suhtautuu poikansa kuvaamiin rakastelukohtauksiin.

- En tiedä, en minä kysele! Hallberg nauraa.

- Välillä jos tulee jotain noloja kohtauksia, niin hän huomauttaa, että jaahas. Taas on käsikirjoittajat innostunut. Mutta kyllä hän tietää, että kaikki on käsikirjoitettua, että en se ole minä joka niitä tekee. 

Lue myös: Jenni Kokander avoimena: Haastavinta ammatissani on elämän aikatauluttaminen

Lue myös: Suomalaisen julkkisparin kotipihalle jätettiin homofobinen viesti - katso puhututtanut kuva

Kilpailut

Uusimmat