Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Kuka Putous-tähti on pahin vastustajasi, Isä Nitro?

09.02.2017 20:45 - Senni Loikala

Putous-ohjelmaa tähdittävä Timo Lavikainen kertoo, että sketsihahmokilpailusta tippuminen varhaisessa vaiheessa tuntuisi riipaisevalta.

Supersuositussa Putous-viihdeohjelmassa Isä Nitron hahmoa näyttelevä Timo Lavikainen, 42, uskoo, että hänen pahin vastustajansa hahmokilpailussa löytyy ”Päästäkää minut jo pois täältä” -hokemaa huutavasta Aina Inkeri Ankeisesta, jota näyttelee Pilvi Hämäläinen.

- Vahva veikkaukseni kilpailun ykköseksi on Aina Inkeri. Hän on hyvin iskostunut ihmisille ja hahmosta saavat irti niin nuoret kuin vanhatkin. Aina Inkeri komeilee varmasti palkintopallilla, mutta koskaan mitään ei voi varmaksi sanoa, Lavikainen toteaa.

Näyttelijä toivoo luonnollisesti oman sketsihahmonsa pärjäävän kilpailussa.

- Kyllähän sitä on pyöritellyt mielessään sitäkin, että olisi mukana kärkikahinoissa. Täytyy silti muistaa, että kaikilla on tänä vuonna niin hyviä hahmoja, että kilpailu on kovaa.

Isä Nitro ja Putous mielessä pitkään

Lavikainen myöntää, että tippuminen sketsihahmokilpailusta varhaisessa vaiheessa tuntuisi kurjalta.

- Vaikka ajattelisin, ettei kilpailusta tippuminen tuntuisi miltään, niin kyllä se varmasti riipaisee. Samalla tulisi ajatelleeksi, että teinkö turhaan tämän työn. Omaa hahmoa ja ohjelmaan osallistumista on pyöritellyt mielessä kuitenkin puoli vuotta, näyttelijä kertoo. 

- Tärkeintä on silti, että teemme ihmisille hyvää viihdettä, Lavikainen lisää.

Katso Putousta lauantaisin MTV3:lta kello 19.30.

Aina Inkeri Ankeista näyttelevä Hämäläinen vieraili viime viikolla Voice.fi-sivuston haastattelussa. Pääset juttuun tästä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat