Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabrielin romanttinen yllätys sai Triana-rakkaan sanattomaksi: "Olet hullu!"

16.02.2017 14:45 - Senja Rapila - Luettu 5 236 kertaa

Meksikossa tällä hetkellä työmatkalla oleva norjalaismalli Triana Iglesias sai ystävänpäivänä tuhat ruusua rakkaaltaan.

Räppäri Mikael Gabriel, 26, kyllä tietää, kuinka hemmotellaan omaa rakastettuaan. Hänen kihlattunsa Triana Iglesias julkaisi nimittäin eilen Instagram-tilillään kuvan, josta näemme, että Gabriel yllätti rakkaansa ystävänpäivänä kirjaimellisesti tuhannella punaisella ruusulla.

Suomalaisräppärin kihlattu ylisti rakastettuaan Instagram-tilillään ja kertoi, että on sanaton huomaavaisesta ystävänpäiväyllätyksestä.

"Minusta on virallisesti tullut sellainen ärsyttävä henkilö sosiaalisessa mediassa, joka julkaisee jatkuvasti ällöttävää rakkauslässytystä ja kertoo miljardi kertaa kuinka oma kulta on paras kulta", Triana aloitti kirjoituksensa.

"Tämä voi saada teidät oksentamaan hieman suuhun... Mutta tiedäthän, kun avomiehesi yllättää sinut toiselta puolelta maailmaa kirjaimellisesti TUHANNELLA ruusulla ystävänpäivänä. Blankie, olet hullu!! Olen sanaton!"

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Aiemmin kerroimme, että uutenavuotena kihlautunut pariskunta vietti ensimmäisen kerran ystävänpäivää kihlaparina. Triana julkaisi kauniin tekstin ystävänpäivänä, jossa kertoi rakastavansa Gabrielia suunnattomasti.

"Elämä on mallillaan kun olen syleilyssäsi. Rakastat, inspiroit, rohkaiset ja tuet minua joka ikinen päivä. Olet paras ystäväni. [...] Tiedät lytäneesi tosirakkauden, kun rakastut samaan henkilöön aina uudelleen ja uudelleen", hän kirjoitti Instagram-tililleen.

Voit lukea koko artikkelin täältä.

Lue myös: Bella Hadid avoimena eksästään: "Tulen rakastamaan häntä aina"

Uusimmat