Kuva: AOP

IS: Marco Bjurströmille viestitulva eilisestä Bumtsibumista: "Imartelevaa, mutta surullista"

19.03.2017 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Bumtsibumin entinen juontaja Marco Bjurstöm kertoo Ilta-Sanomille olevansa "pöllämystyneessä olotilassa" uudesta Bumtsibumista.

Eilen MTV3:lla esitettiin ensimmäinen jakso uudistuneesta musiikkiohjelma Bumtsibumista. Aiemmin sarjaa esitettiin vuosina 1997-2005, ja tuolloin ohjelma oli henkilöitynyt vahvasti juontajaansa Marco Bjurströmiin. Siksi monelle olikin suuri shokki, kun paljastui, että Bjurström ei ole mukana Bumtsibumin uudessa tulemisessa. Bjurströmiltä juontopestin peri näyttelijä ja laulaja Kalle Lindroth.

Marco Bjurström kertoo Ilta-Sanomille, että katsoi eilisen jakson televisiosta.

- Olen lähinnä pöllämystyneessä olotilassa. Me tehtiin ohjelmaa aikoinaan 230 jaksoa, niin olihan se tavallaan kuin toinen koti. Nythän tämä on ihan eri ohjelma, Bjurström kertoo.

Bjurström kertoo haastattelussa, että uuden Bumtsibumin tekijätiimi on täysin eri kuin aiemmassa Bumtsibumissa. Tästä syystä Bjurströmiä ei lainkaan yllätä, että ohjelma on kokenut suuria muutoksia.

Hämmentyi viestien määrästä

Bjurström kertoo Ilta-Sanomille saaneensa eilisen aikana paljon henkilökohtaisia viestejä Bumtsibumiin liittyen niin tekstiviestillä, sähköpostilla, Twitterissä kuin Facebookissakin.

- Se oli samalla kauhean imartelevaa, mutta myös vähän surullista ja hämmentävää, Bjurström kommentoi.

Bjurstöm on tänään kiitellyt ihmisiä saamistaan viesteistä Twitter-tilillään:

Bumtsibum nousi todella suosituksi puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa eilen lauantaina, ja muun muassa Twitterissä jakso herätti kiivasta kommentointia sekä puolesta että vastaan. Monet kaipailivat Bjurströmiä ja aiempia pianisteja Seppo Hovia ja Esa Niemistä takaisin ruutuun, mutta uutta Bumtsibumia myös kiiteltiin sen nuorekkuudesta ja tehdyistä uudistuksista.

Lue myös: Tequila-hitin sanat hämmensivät Bumtsibumissa, nyt Vesala kommentoi: "Twitter on ihan räjähtänyt"

Lue myös: Bumtsibumin juontaja Kalle Lindroth: Ohjelmaan imettiin vaikutteita maailmalta!

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat