Kuva: AOP

Katy Perry muistelee nuoruuttaan: "Rukoilin homoja vastaan Jeesus-leireillä"

19.03.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Pop-tähti Katy Perry on puhunut ihmisoikeusgaalassa muuttuneesta suhtautumisestaan HLBT-ihmisiin.

Popin supertähti Katy Perry vastaanotti lauantai-iltana palkinnon tasa-arvon edistämisestä HRC Los Angeles -gaalassa. Kiitospuheessaan Perry muisteli homoseksuaalisilla kokeiluilla flirttaillutta I Kissed a Girl -läpimurtohittiään vuodelta 2008.

- Totta puhuen tein enemmänkin kuin vain pussasin! Perry kertoi yleisölle ja sai ihmiset nauramaan.

- Tiesin, että olen utelias, ja tiesin jo silloin, että seksuaalisuus ei ole niin mustavalkoista kuin tämä mekko, joka on ylläni. Tuolla kappaleella aloitin keskustelun ja ihmiset olivat tarpeeksi uteliaita hyräilemään mukana, Perry sanoi.

Molemmat vanhemmat pappeja

Perry toi puheessaan esille uskonnolliset juurensa. Nainen kasvoi todella uskonnollisessa kristittyperheessä, ja hänen molemmat vanhempansa ovatkin pappeja.

Nuoruudessaan Perry vietti aikaa porukoissa, jotka kannattivat homojen käännytysleirejä ja Perry muistelikin puheessaan ”rukoilleensa homoja vastaan Jeesus-leireillä”. Nainen kuitenkin alkoi tutustua ihmisiin oman uskontokuplansa ulkopuolelta, ja tämä oli hänelle käänteentekevä asia.

- Nämä ihmiset eivät olleet lainkaan sellaisia, joita minut oli opetettu pelkäämään. He olivat vapaimpia, vahvimpia, kilteimpiä ja suvaitsevimpia ihmisiä, joita olin koskaan tavannut. He stimuloivat mieltäni ja täyttivät sydämeni ilolla, Perry kertoi puheessaan.

Katy Perry muistutti puheessaan, että omaa perhettään ei voi valita, mutta omat ystävänsä voi.

- Seison tässä todisteena siitä, että mistä ikinä tuletkaan, on kyse siitä, mihin olet menossa. Kyse on todellisesta muutoksesta, kehittymisestä ja siitä, että näkemyksissämme voi tapahtua kunnon muutoksia, jos vain avaamme silmämme ja pehmitämme sydämemme.

Voit katsoa koko kiitospuheen alla olevasta twiitistä:

Lue myös: Katy Perryn isä julistaa: Tyttäreni on paholaisen lapsi

Lue myös: Katy Perry keskellä kuvakohua: 'Tarvitsen oikeita ystäviä'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat