Kuva: AOP

Koomikkotähti Amy Schumer kertoo nolosta suihinottokokemuksestaan - "Hän haukotteli"

25.03.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

"Me molemmat vain nauroimme katketaksemme", Schumer muistelee intiimiä hetkeään poikaystävänsä kanssa.

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer, 35, tunnetaan suorapuheisena naisena. Suoraa puhetta häneltä kuultiin myös tuoreessa Glamour-lehden haastattelussa, jossa hän kertoi viimeisimmästä suihinottokokemuksestaan poikaystävänsä Ben Hanischin kanssa.

- Otin Beniltä suihin tänä aamuna ja hän haukotteli. Se oli vahinko, mutta me molemmat vain nauroimme katketaksemme. Olen ihan tyytyväinen, mutta totta kai siitä tuli vähän sellainen ”haista v**tu” -olo, Schumer kertoo.

Amy Schumer ja Ben Hanisch (kuva: AOP)

Schumerin paljastukset eivät loppuneet tähän.

- Jos duunaan siellä alhaalla enemmän kuin minuutin, on hänen syntymäpäivänsä tai jotain. Mutta tänä aamuna se vain tapahtui ja sitten hän haukotteli ja se oli hyvä tekosyy lopettaa, Schumer sanoo.

Suojelevainen poikaystävä

Samassa haastattelussa Schumer ylistää poikaystäväänsä kauniilla sanoilla. Schumer esimerkiksi kertoo, että Hanischilla on tapana vastata parin salakuvaajille samalla mitalla alkamalla kuvata itse kuvaajia. Schumer kehuu Hanischia hyvin suojelevaiseksi ja kykeneväiseksi osallistumaan julkkiselämän kissanristiäisiin.

- Hän on todella cool. Hän kykenee olemaan mukanani kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja ottaa tilanteet vastaan sellaisina kuin ne tulevat. Mutta kun ehdotan poistumista näistä tilaisuuksista, hän lähtee erittäin mielellään. Olen niin onnellinen, että olen tavannut hänet. Eikä hän ollut nähnyt mitään töitäni ennen kuin tapasimme, Schumer kertoo.

Lue myös: Amy Schumer laihdutti elokuvaroolia varten Hollywoodin suosituksesta - lihotti myöhemmin kostoksi!

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat