Kuva: AOP

Salatut elämät -sarjassa nähty kaksoisitsemurha puhuttaa somessa: "Tunteet nousivat pintaan!"

28.03.2017 14:37 - Anna Hopi

Oona Kareen näyttelemä Marianna-hahmo poistui sarjasta dramaattisesti.

Neljän vuoden ajan Salatut elämät -ohjelmassa Marianna-nimistä hahmoa näytellyt Oona Kare poistui sarjasta dramaattisella liikkeellä. Sarjassa nähtiin Marianna-hahmon ja hänen äitinsä Raakelin kaksoisitsemurha, kun parivaljakko hukuttautui yhdessä hyiseen mereen.

Traaginen juonenkäänne ei ole, sillä MTV3-kanavan Salatuissa elämissä on aikaisemminkin nähty viiltäviä ja yllättäviä lempihahmojen poistumisia. Televisio-ohjelman Facebook-ryhmässä on keskusteltu Mariannan poistumisesta tunteikkaaseen sävyyn.

"Tosi surullinen loppu. Tunteet nousi kyllä pintaan. Oonalle oikein onnellista loppuelämää. Todella hyvä näyttelijä oli!" Kommentoi eräs katsoja.

"Jännä persoona - kyllä? Välillä vihaa ja sit taas heltyy. Kuin vuoristorataa Mariannasta pitäminen", miettii toinen sarjan fani.

"Tavallaan ymmärrän hahmoa, mutta samalla vihaan sitä. Ymmärrän siis, että rankka menneisyys on ollut, joka on seurannut nykyhetkeen asti. Tottakai tämmösen ymmärtää, kuten myös sen, että oma äiti on siitä muistuttamassa päivästä toiseen. Totta helevetissä nyt semmoisesta kärsii, " summaa eräs ohjelman katsoja.

"Kyllä mustakin olis aika rankkaa esittää talon ainoota hullua ja jota ollaa koko aja vastaan sinäänsä aika huono rooli. Ei kyllä oma mielenterveys varmaa kestäisi tollasta edes roolihahmona, " pohtii toinen katsoja.

"Vähänkö nauroin. Ois saanu ajaa sen auton ennemmi sinne veteen," muistelee miesfani reaktiotaan traagiseen kohtaukseen.

"Hyvä että poistui, tarpeeksi nähty hänen touhujaan," kertoo eräs nainen mietteitään Mariannan poistumisesta.

Asiasta kertoi ensin MTV.

Lue myös: Salatut Elämät -sarjasta tunnettu Esko Kovero: "Olen saanut tehdä urallani muutakin"

Kilpailut

Uusimmat