Kuva: Mikko Räsänen

Sinkkuna elävä Eevi Teittinen avautuu blogissaan: "En tarvitse uutta parisuhdetta"

03.04.2017 10:23 - Anna Hopi

Teittinen on tyytyväinen elämäntilanteeseensa, ja nauttii itsenäisestä elämäntyylistä.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähty Eevi Teittinen erosi rakkaastaan, räppäri Uniikista viime kesänä. Nainen kirjoittaa blogissaan ajatuksistaan omaa rakkauselämää kohtaan.

"Rakkaus on opettanut itseäni eniten tässä elämässä. Vaikka en parisuhteessa juuri nyt eläkkään, en koe tarvitsevani sellaista juuri nyt. Se ei tarkoita kuitenkaan koskaan sitä, että elämästäni puuttuisi rakkautta ja isojakin tunteita! Niitä saa ja pitää olla meillä kaikilla", Teittinen avautuu.

"Hyvät parisuhteet opettavat kuitenkin usein todella paljon ja kehittävät meitä ihmisinä juuri oikealla tavalla. Tavalla, jolloin saamme olla vapaina ja loistaa mahdollisimman kirkkaina. Tavalla, joka vie meitä eteenpäin ja tekee meistä parempia ihmisiä. On hyvä muistaa, että nämä suhteet opettavat usein meitä vielä suhteen päättymisen jälkeenkin. Uusi astuu tilalle vasta kun vanhasta on opittu kaikki mahdollinen."

(kuva: The Voice)

Fitness-kaunotar kirjoittaa vaalii kuitenkin mielessään rakkauden ajatusta, vaikka nauttiikin täysin palkein sinkkuelämästään.

"Ihanaa tunteiden vuoristorataa, sitähän rakkaus on. Rakkaus on ihana asia, joka saa meidät elämään täysillä. Se herättää meissä aina jotakin täysin uutta. Kykenemme sen kautta olemaan parempia muille, sekä itsellemme. Rakastakaa."

Lähde: Eevi Teittisen blogi.

Lue myös: Ystävyyssuhteet ovat parempia, nukut paremmin... - 5 hyvää syytä olla sinkku

Kilpailut

Uusimmat