Kuva: Instagram

Uimapukusuunnittelija kommentoi rajusti Amy Schumerin uusia uimapukukuvia: "Näyttää sialta"

07.04.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Suunnittelijan mukaan supersuosittu koomikko Amy Schumer ei sovellu uimapukukuviin kokonsa vuoksi.

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer, 35, on InStyle-lehden uusimman numeron kansikuvamallina. Lehden kuvissa nainen nähdään valkoisessa Ralph Laurenin uimapuvussa. Näitä uusia kuvia on jaettu Instagramissa, ja siellä kuvat ovat käynnistäneet kiivaan keskustelun Schumerin sopivuudesta uimapukumalliksi.

Keskustelu leimahti liekkeihin, kun uimapukusuunnittelija Dana Duggan kirjoitti kuvaan seuraavan kommentin:

”Nyt oikeasti! Ettekö löytäneet ketään parempaa tähän kansikuvaan? Ei kenen tahansa tulisi näyttäytyä uimapuvussa.”

Monet ryntäsivät kommenttiketjussa Schumerin tueksi kertomaan, että uimapuvut eivät todellakaan kuulu vain langanlaihoille malleille.

”Ei uimapuvut ole vain XS-kokoisille naisille! Hän on aito nainen, jolla on aito kroppa. Hienoa, että InStyle-lehti näyttää sen. Hän näyttää kauniilta”, kommentoi eräs.

Uimapukusuunnittelija jatkoi kommentointiaan eikä perääntynyt mielipiteestään. Duggan kommentoi muun muassa, että Schumer näyttää kuvissa sialta ja vetosi sananvapauteen. Huffington Post tavoitti Dugganin haastatteluun, ja nainen seisoi edelleen sanojensa takana.

- Minulla on minun mielipiteeni ja sinulla on oma mielipiteesi. Olen kyllästynyt siihen, että media ajaa läskien asiaa. Se ei ole terveellistä eikä se ole kaunista. Mitä vikaa on siinä, että kansikuvissa on terveellisiä ja kauniita malleja? Duggan sanoi.

Lue myös: Amy Schumer laihdutti elokuvaroolia varten Hollywoodin suosituksesta - lihotti myöhemmin kostoksi!

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat