Pornhub lähestyi Kendall Jenneriä Twitterissä - tähdeltä kylmä vastaus

07.04.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Pornhub ehdotti Kendall Jennerille yhteistyötä pilke silmäkulmassa, mutta Jenner ei tälle lämmennyt.

Malli ja tosi-tv-tähti Kendall Jenner, 21, on ollut viime päivinä kohun keskellä tähditettyään Pepsin mainosta, joka päädyttiin vetämään pois levityksestä. Mainoksessa Jenner liittyy kävelevään mielenosoitusjoukkoon ja saa koko joukon hurraamaan ojentamalla Pepsi-tölkin mielenosoitusta valvovalle poliisimiehelle. Monet kommentoijat olivat sitä mieltä, että on mautonta käyttää mielenosoituskuvastoa virvoitusjuomien myynnin edistämiseksi.

Suosittu pornosivusto Pornhub on liittynyt keskusteluun erikoisella tavalla. Pornhubin virallisella Twitter-tilillä julkaistiin twiitti, johon Kendall Jenner merkittiin:

”Hei Kendall Jenner, mielestäni voisimme yhdessä panna täytäntöön ihmisiä huomattavasti paremmin yhdistävän videon.”

Ilmeisesti Kendall Jenner ei Pornhubin lähestymisestä lämmennyt. Seuraavassa aiheeseen liittyvässä Pornhubin twiitissä nähdään ruutukaappaus Kendall Jennerin Twitter-profiilista. Kuvassa näkyy, että Jenner on estänyt Pornhubin Twitterissä. Tämä tarkoittaa sitä, että Pornhub ei pääse katsomaan Jennerin twiittejä eikä pysty seuraamaan häntä.

”Ei sitten vissiin Kendall Jenner!” Pornhub kirjoittaa twiitissään.

Aiemmin Pornhub on huomioinut Kendall Jennerin pikkusiskon Kylie Jennerin, 19, Twitterissä. Tästä pääset lukemaan lisää täältä.

Alta voit katsoa kohua herättäneen Pepsi-mainoksen:

Lue myös: Kendall Jenner keikistelee leikkisänä läpinäkyvissä rintaliiveissä - katso

Lähteet: Mashable, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat