Kuva: AOP

Vin Dieselin ei pitänyt näytellä Hurjapäät-elokuvissa - katso, kuka kieltäytyi ensin roolista

13.04.2017 08:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Alkuun Dom Toretton rooliin toivottiin näyttelijä Timothy Olyphantia.

Monet Hurjapäät-elokuvien fanit saattavat kavahtaa sitä tietoa, että kyseisen elokuvan Dominic Toretton rooliin kaavailtiin alkuun täysin toista näyttelijää kuin Vin Dieseliä. Too Fab -sivusto kertoo, että elokuvan roolittajat suunnittelivat ensialkuun rooliin Timothy Olyphantia.

- Kun etsimme näyttelijää Dom Toretton rooliin, studiolta sanottiin, että jos saamme Timothy Olyphantin näyttelemään roolia, he hyväksyvät elokuvan tuotantoon. Se oli kuitenkin paras asia mitä meille on tapahtunut, kun hän kieltäytyi roolista. Hän on mahtava näyttelijä. Itseasiassa, minua kiinnostaisi tietää, millainen elokuva olisi ollut hänen näyttelemänään, Hurjapäät-elokuvan tuottaja Neil H. Moritz on paljastanut haastattelussa.

Diesel tuli puheeksi sen jälkeen, kun Olyphant kieltäytyi Domin roolista. Moritz kertoo, että hän oli nähnyt Dieselin roolisuorituksia elokuvissa Pelastaa sotamies Ryan sekä Pitch Black.

- Tapasin hänet (Dieselin) ravintolassa, eikä hän ollut tuolloin vielä suuri tähti. Mahtava asia on kuitenkin se, että hän aina uskoi olevansa tähti. Menin paikan päälle niin, että luulin hänen haluavan roolin, mutta loppupeleissä minä olin se, joka joutui suostuttelemaan hänet rooliin! Meidän molempien onneksi se tapahtui.

Näyttelijä Timothy Olyphant. (kuva: AOP)

Lähde: TooFab

Lue myös: Ensimmäinen maistiainen uudesta Orange is the New Black -kaudesta julki - katso dramaattinen pätkä

Kilpailut

Uusimmat