Kuva: AOP

Kendall Jenner palasi sosiaaliseen mediaan Pepsi-kohun jälkeen - päivitys ei miellyttänyt faneja

14.04.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Kendall Jenner ei päivityksessään ottanut sanallakaan kantaa Pepsi-mainoksen nostattamaan kohuun.

Vähän yli viikko sitten Pepsi julkaisi mainoksen, jossa esiintyi malli ja tosi-tv-tähti Kendall Jenner, 21. Mainoksessa ihmismassat osoittivat mieltään marssimalla ja mainoksen lopussa Jenner sai koko joukkion repeämään riemuun ojentamalla mielenosoitusta valvovalle poliisille Pepsi-tölkin.

Mainos herätti välittömästi valtaisan kohun ja kritiikkivyöryn. Mainosta syytettiin muun muassa tyylitajuttomasta poliittisen protestoinnin valjastamisesta mainostarkoituksiin. Pepsi veti mainoksen pois levityksestä ja pyysi julkisesti anteeksi.

Kendall Jenner on pysytellyt vaiti kohusta. Nyt nainen on julkaissut ensimmäisen päivityksensä sosiaaliseen mediaan kohun jälkeen. Toisin kuin Pepsi, Jenner ei pyydä anteeksi. Jennerin päivityksellä ei itse asiassa ole mitään tekemistä Pepsi-mainoksen kanssa. Jenner on jakanut Twitterissä ja Instagramissa tulevan Harper’s Bazaar -lehden kansikuvan, jota hän itse tähdittää.

Twitterissä monet ovat kommenteissaan osoittaneet pettymyksen siitä, että Jenner ei millään tavalla ota kantaa Pepsi-kohuun.

”Häpeä, olit mukana Pepsi-mainoksessa ja talloit jalkojesi alle todelliset ongelmat esimerkiksi poliisien harjoittamasta väkivallasta. Olet etuoikeutettu rikas hölmö.”

”Miksi et ole puhunut Pepsi-mainoksesta?”

”Ei sanaakaan Pepsi-mainoksesta Kendall, todellako? Kuvotat minua.”

”Aiotko pyytää anteeksi vai?”

Alta voit katsoa kohua herättäneen Pepsi-mainoksen:

Lue myös: Pornhub lähestyi Kendall Jenneriä Twitterissä - tähdeltä kylmä vastaus

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat