Kuva: Fotolia

Miksi kumppanisi on vaikea tunnustaa rakkautensa? Horoskooppimerkkien heikkoudet paljastettiin

20.04.2017 10:36 - Anna Hopi - Luettu 7 042 kertaa

Oinaat ovat rohkeita kaikissa muissa kuin tunneasioissa, ja leijona taas pelkää tulevansa hylätyksi.

Rakkauden haastavimpia ulottuvuuksia on uskaltaa antautua suurelle tunteelle. Omien tunteiden paljastaminen tekee ihmisen haavoittuvaiseksi, mutta mahdollistaa myös intiimiyden ja läheisyyden kehittymisen. Eri ihmiset pidättäytyvät rakkauden tunnustuksista eri syistä.

Jos koet, että kumppanisi ei sano tarpeeksi usein rakastavansa sinua, tai noiden kullanarvoisten sanojen on sinulle vaikeaa, horoskooppimerkki voi antaa osviittaa sille, mitä herkkää kohtaasi haluat suojella.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Olet yksi rohkeimmista horoskooppimerkeistä, mutta emotionaalinen läheisyys pelottaa sinua todella paljon. Sinun täytyy kerätä kaikki rohkeutesi paljastaaksesi toiselle ihmiselle syvimmät tunteesi. Kun teet päätöksen olla jonkun kanssa tosissaan, pysyt päätöksessäsi. Vaikka et arjessa muistaisi aina sanoa rakkauttasi, sitoutumisesi pitää.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Kestää kauan ennen kuin päästät toisen ihmisen lähellesi. Et kerro toiselle rakkauden tunnustuksia ennen kuin olet satavarma, että tunteisiisi vastataan. Saattaa vaatia aikaa ja useampia rakkaudentunnustuksia kumppanilta, että härkä avautuu.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Osaat yleensä sanoa oikeat asiat oikeaan aikaan. Jos siis sanot toiselle rakastavasi häntä, tarkoitat sitä. Ainakin luulet tarkoittavasi. Entä jos tajuatkin seuraavana aamuna noiden kohtalokkaiden sanojen jälkeen, ettet tunnekaan kuten luulet. Sitoutuminen jopa sanojen tasolla on vaikeaa sinulle.

(kuva: Fotolia)

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Olet romantikko, ja olet unelmoinut löytäväsi sen oikean koko elämäsi. Unelmoit myös rakkaudentunnustuksista. Ole ole kuitenkaan ihan varma, missä kohtaa tutustumista ja uuden ihmisen kanssa olemista on sopivaa sanoa toiselle "minä rakastan sinua". Pelkäät, että jos sanot sen ensin, pelotat toisen pois. Olet kuitenkin hyvä ilmaisemaan tunteitasi, ja rakkaudentunnustus lipsahtaa helposti huuliltasi, kun tunteesi roihuavat.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Sinua pelottaa, ettei rakkaudentunnustuksellasi ole merkitystä. Mitä enemmän kumppaniehdokas tutustuu sinuun, hän huomaa, ettet ole vain pelkkää itsevarmuutta ja säteilyä - sinulla on myös masennushetkesi. Entä jos toinen ei voi rakastaa todellista sinua? Mitä jos hän jättää sinut, kun eniten häntä tarvitset? Rakkaudentunnustus vaatii sinulta rohkeutta.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Haluat, että sinua kosiskellaan ja rakkauden tunteita näytetään pitkään käytännön tasolla ennen kuin olet valmis puhumaan näistä asioista ääneen. Jos sinulla on pienikin epäilys, että tunteillasi leikitään, lopetat suhteen jyrkästi. Kun todella hyväksyt toisen kumppaniksesi, tunnustat rakkautesi ja avaat sydämesi hänelle.

(kuva: Fotolia)

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Et sano koskaan ensin, että rakastat toista. Ilmaiset rakkauttasi monin eri tavoin ja toivot, että toinen tajuaa sanoa asian ensin. Jos rakkauden kohteesi ei tajua sanoa tunteitaan ääneen, näytät tunteitasi yhä sinnikkäämmin käytännön tasolla.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Pidät kumppaneidesi yllä mysteerin verhoa tunteistasi pitkään. Annat heidän arvailla tunteitasi, sinulla on itsekuria olla kertomatta tunteitasi suoraan. Kun todella avaat sydämesi ja sanot nuo kullanarvoiset sanat "minä rakastan sinua", todella tarkoitat sitä, ja olet valmis sitoutumaan toiseen ihmiseen koko sielulla ja sydämelläsi.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Rakkauden tunnustuksen sanominen tarkoittaa sinulle sitoutumista. Kammoat sitoutumista, ja ajattelet, että on helpompaa lähteä, kun et sano tunteitasi koskaan ääneen. Ajattelet kyllä toisia ja heidän tunteitaan. Sinun on vaikea karistaa ajatus siitä, että rakkaus kahlitsee sinut paikoilleen. Oikean kumppanin kanssa tämä kyllä onnistuu ja silloin voit myös tunnustaa tunteesi ääneen, joskin ehkä vitsin kautta.

(kuva: Fotolia)

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Haluat olla vahvoilla suhteessa, etkä halua antaa toiselle valtaa. Voit tunnustaa rakkautesi vasta, kun tunnet olosi turvalliseksi toisen ihmisen kanssa. Silloin sanot ne sanat ääneen.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Tunteet ovat vaikeita ja sotkuisia. Olet itsenäinen ja ainutlaatuinen. Et halua olla kuten muut. Onko joku uusi ja innovatiivinen tapa kertoa tunteistaan? Jos on, keksit sen.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Haluat epätoivoisesti rakkautta ja haluat antaa sitä toiselle ihmiselle. Pidät aluksi tunteesi salassa ja ilmaiset niitä luovasti kirjoittamalla tai piirtämällä. Joskus menneiden suhteiden haavat voivat estää sinua heittäytymästä heti rakkauteen. Kun koet olosi turvalliseksi, annat hellyytesi toista kohtaan näkyä ja kuulua.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Lue myös: Minkä rotuinen koira sopii sinulle parhaiten? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Suosittelemme

Uusimmat