Kuva: Fotolia

Kuinka katkera olet exällesi eron jälkeen? Horoskooppimerkkisi kertoo

20.04.2017 14:00 - Anna Hopi - Luettu 10 759 kertaa

Kalat menee erosta rappiolle ja kaipaa eksäänsä, vesimies suunnittelee luovaa tapaa kostaa entiselle rakkaalle jätetyksi tuleminen.

Vastoinkäymiset ovat ihmisen kypsyyden mittareita. Eron jälkeinen tuska voi nostaa monella ihmisellä esiin niitä puolia, jotka mieluiten pitäisimme muilta piilossa. Horoskooppimerkkisi voi antaa osviittaa siihen, millaisia vahvoja tunteita sinulla nousee esiin eroamisen yhteydessä.

Lue alta huumorilla sävytetty horoskooppi, joka avaa kunkin merkin heikkouksia sydämen särkyessä.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Tunnet olosi voimattomaksi, ja yrität kaikin tavoin välttää eroamiseen liittyvää suruprosessia. Elämäsi on tämän jälkeen kuin Rocky-elokuvan hölkkä- ja nyrkkeilymontaasia, jossa suoritat päivän toisensa perään ja yrität vakuuttaa kaikille - eri toten itsellesi, että olet ihan kunnossa. Alhaisimmat tunteesi eivät ole painokelpoisia. Toivot, että eksäsi menettää samalla tavoin motivaation elämäänsä ja lihoo tunnistamattomaksi, ja sinä taas olet seksin papitar.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Olet pitkään huolissasi perustarpeistasi, kun rakkaussuhde päättyy. Mietit, miten selviät elämässä, kun hyvin hiotut rutiinisi ja mukava elämäsi on tiessään. Löydät nopeasti uuden rakkauden, ja annat sillä eksällesi ajatuksen aihetta. Kuka tässä jätti kenet? Soitat kuitenkin eksällesi viikko tämän jälkeen puoli neljältä yöllä itkien. Vasta sen jälkeen voit todella mennä eteenpäin.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Eron jälkeen täytät kalenterisi menoilla, leikkaat hiuksesi ja muuta totaalisesti kampaustasi. Julkaiset sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa sinulla on meno päällä ja hauskaa kavereiden kanssa. Tällä tavoin eksäsi tajuaa, että menetti elämänsä ilopillerin ja juhlien tähden, jonka kanssa on hauskaa ja tuntee olonsa yksinäiseksi.

(kuva: Fotolia)

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Rapu on ensimmäinen eläinradan merkeistä, joka lähettää eron jälkeen alastonkuvia eksälleen - jotta tämä muistaisi, mitä menettää. Haluat saada eksän paitsi ikävöimään sinua, myös muistamaan kuuman seksinne ja suremaan sitä, mitä on menettänyt.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Julkaiset jokainen päivä eron jälkeen kuntoilukuvia salilta ja otat auringonlasku-kuvia, joissa on paras pehmeä valaistus. Sosiaalisen median perusteella elämäsi näyttää vauhdikkaalta ja glamourin hohtoiselta. Yrität saada eksäsi tuntemaan olonsa yksinäiseksi ja katumaan sitä, että hän jätti suositun ja hauskan ihmisen. Haluat heiluttaa hyvännäköisiä kuviasi eksäsi silmillä ikuisesti. Sinua ei unohdeta.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyet eivät käytä aikaansa turhiin tunteisiin. Mietit kylmästi, miten jaatte omaisuutenne ja pudotat eksän tavarat hänen työpaikalleen. Et enää mieti häntä tämän jälkeen. Rehellisyyden nimissä sanottakoon, että pimeimpinä yön hetkinä eksä voi tulla mieleen ja toivot, että hänen elämästään tulee helvettiä. Jos saisit tahtosi läpi, eksäsi ei koskaan olisi onnellinen, eikä löytäisi ikinä onnea toisen ihmisen kanssa. Olisi parasta, jos eksäsi menettäisi myös viehätysvoimansa ja itsevarmuutensa.

(kuva: Fotolia)

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Jos eksäsi ei ikävöi sinua, hän ikävöi tavaroitaan, jotka ovat vielä sinulla. Et anna hänen tavaroitaan takaisin. Suljet kaiken yhteyden ex-rakkaaseesi sosiaalisessa mediassa, etkä vastaa puheluihin. Katoat hänen elämästään, ja jätät hänet kiristykseen ja puristukseen ilman tavaroitaan. Mielestäsi ansaitset hänen tavaransa kaikesta tuskasta, mitä suhde sinulle tuotti päättyessään.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Et pidä torjutuksi tulemisesta, kadut päivää jolloin eksäsi syntyi. Jos eksäsi jättää sinut, hänen kannattaa vaihtaa samalla kaikki salasanansa netissä, koska otat missioksesi tuhota hänen elämänsä ja sen kaikki onnellisuuden rippeet. Eksän ei kannata edes yrittää ajatella deittailevansa muita kuin sinua. Löydät uuden rakkaan, muutat asuntovaunuun hänen kämppänsä eteen, esität poliisia ja kerrot eksäsi olevan murhaaja. Teet siis kaikkesi sabotoidaksesi eksän elämää suhteen jälkeen.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Jousimies reagoi eroon varaamalla matkan Karibialle. Teet näin, koska haluat tuntea olosi erityiseksi ja onnekkaaksi silloinkin, parisuhteesi epäonnistuu. Haluat, että eksäsi katsoo sinua ja ajattelee sinun elävän jännittävämpää elämää kuin hän.

(kuva: Fotolia)

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Kauris on täydellinen kumppani - vakaa, yleensä hyvin toimeentuleva, luotettava ja appivanhempien lemmikki. Nyt kun suhde on päättynyt, menet käymään eksäsi vanhempien luona ja ilmaiset surusi siitä, että suhde ei toiminut. Tämän jälkeen vanhemmat piinaavat eksääsi kysymällä vähän väliä, mitä unelmasuhteelle tapahtui.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Näytät ulkoapäin eheältä, mutta sisältä olet ihan romuna. Mietit suunnitelmia, miten voisit kostaa eksällesi ja salaisesti pilata hänen elämänsä. Eksäsi saa ihmetellä, miksi hänen elämäänsä tuli huono onni sen jälkeen, kun hän jätti sinut.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Kalat menee rappiolle suhteen päättymisen jälkeen ja sekoittaa säälin rakkauteen. Alennustilassa mikä tahansa hellyydenosoitus eksältä kelpaa, vaikka se olisi vain sääliä. Yrität saada eksäsi takaisin syyllistämällä ja vellomalla tunteiden syövereissä ja näyttämällä kärsivältä.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Suosittelemme

Uusimmat