Kuva: AOP

Lenita Airisto ruoti suomalaiset julkkismiehet: "Lauri Tähkässä on eroottista säteilyä"

24.04.2017 12:21 - Anna Hopi

Suorasukaisuudestaan tunnettu 80-vuotias tietokirjailija ja pitkän linnjan bisnesnainen arvostaa pitkälle esimerkiksi Cheekin menestystä.

Lenita Airisto pääsi äskettäin Iskelmän iltapäiväjuontajan Satu kotosen piinapenkkiin. Airisto kertoi rehellisesti, mitä julkkismiesten nimet toivat hänen mieleensä. 80-vuotias nainen paljasti löytäneensä vuosien aikana presidentti Mauno Koivistosta hurmuri-puolen haastattelutilanteessa.

Niin ikään nuori, uransa nousukiidossa oleva Vesa-Matti Loiri vei Lenitalta aikoinaan jalat alta.

- Hän oli silloin hyvännäköinen maalivahti, erittäin fyysinen. Katsoin, että ei huono, ei huono. Kun haastattelin häntä, ja kuuntelin hänen ajatuksiaan, niin silloin mietin, että herran pieksut, miten tuollainen saadaan haaviin, Airisto nauraa.

- Ja se onnistui! Se oli minulle suuri yllätys.

"Cheekillä on iso yliminä"

Lauri Tähkää Airisto kehuu miehekkääksi ilmestykseksi.

- Ihana, siis aivan ihana! Testosteronia on, ja hänessä on samanlaista karismaa ja eroottista säteilyä kuin Tapio Rautavaarassa. Tapio oli hyvin pitkä ja urheilullinen. Näin kerran TV-esityksen, jossa Lauri Tähkä hyppäsi pöydälle. Siinä vaaditaan reisilihaksia, nainen sanoo.

Airisto sanoo tavanneensa kerran Cheekin.

- Arvostan häntä todella paljon. Näin hänen ohjelmansa televisiosta, jossa hän kiroili todella paljon. Pystyin kuitenkin menemään sen läpi ja näkemään sen ,mitä sen alla on. Hänellä on iso yliminä, joka todistaa, että hänellä on valtava itsekuri ja itsekritiikki. Hän kokee erittäin voimakkaasti sen, että ihmiset tulevat katsomaan häntä. Hän kokee, että hänen pitää antaa se heille takaisin, mitä he sijoittavat häneen ajassa ja pääsylipuissa.

Lue myös: IS: Lenita Airistolla 40 vuoden salasuhde naimisissa olevaan mieheen

Kilpailut

Uusimmat