Kuva: AOP

Kauneusleikkauksissa ravannut teiniäiti-julkkis joutui raivon kohteeksi asuvalintansa vuoksi

09.05.2017 13:15 - Karoliina Kotala

Teiniäideistä kertovasta tosi-tv-ohjelmasta tutuksi tullut Farrah Abraham on saanut lokaa niskaansa yllättävän asuvalintansa vuoksi.

Lukuisissa kauneusleikkauksissa käyneen tosi-tv-tähti Farrah Abrahamin elämä on ollut melkoista vuoristorataa. Nainen nousi kuuluisuuteen Music Televisionin Teen Mom -sarjasta, jossa teiniäiti esitteli arkeaan. Julkisuudesta nauttiva tähti on noussut kuitenkin jälleen otsikoihin edustettuaan sunnuntaina MTV Movie & TV Awards -gaalassa Bollywood-henkisessä asussa.

Tyyli koostui keskivartalon paljastavan asun lisäksi näyttävistä koruista, hennatatuoinneista ja otsaa koristaneesta bindistä, jota yleensä käyttävät naimissa olevat hindunaiset. Nyt asu on kuitenkin nostanut tähden melkoiseen ryöpytykseen, etenkin kun nainen ei itse omaa intialaisia sukujuuria.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Monen gaalaa seuranneen mielestä oli vain ärsyttävää nähdä Abrahamin edustavan toisen kulttuurin kansallisasua saadakseen huomiota. Tähti itse kuitenkaan ollut palautteesta pahoillaan, vaan kertoi vain tunteneensa olonsa asussa seksikkääksi.

Muun muassa kasvojaan ahkerasti leikellyt tähti näytti ennen operaatioita hyvin erilaiselta. Julkisuusuraan on kuulunut viime vuosina muun muassa aikuisviihde-elokuvia sekä tosi-tv-ohjelmia.

(kuva: AOP)

Lue myös: Tosi-tv-tähti saapui punaiselle matolle lähes alastomana - katso kuvat hävyttömästä asusta

Lhde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat