Kuva: Mikko Räsänen

Kirsi Alm-Siira kehuu 20-vuotiasta Radio Novaa: "Todella intiimi fiilis koko kanavasta"

12.05.2017 22:15 - Senja Rapila

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttanut uutisankkuri kertoo, että Radio Nova juontajineen on lähellä sydäntä.

Myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta suomalaisille tutummaksi tullut MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira oli mukana juhlistamassa Radio Novan 20-vuotissyntymäpäiviä Helsingin Kaapelitehtaalla tänään perjantaina. Hän kertoo, että tuntee olonsa tiloissa hyvin kotoisaksi.

- Vaikka en ole fyysisesti täällä töissä, me teemme maikkarilla Radio Novan uutisia, niin Nova on todella tuttu radiokanava. On kuin kotona olisi, Alm-Siira kertoo hymyillen Radio Novan haastattelussa.

Alm-Siira kertoo, että hänen suhteensa radiokanavaan on hyvin tiivis.

- Kun tekee noita työvuoroja, kuuntelee senkin takia paljon radiota. Minulla on myös paljon tuttuja juontajia töissä Radio Novalla: Heidi Suomi, Vappu Pimiä, Aki Linnanahde. Sellaisia tyyppejä, joita tuntee muutenkin. Kaverit puhuvat ja minä kuuntelen! hän nauraa.

"Lämmin fiilis koko kanavasta"

Nova tuo radiokanavana Alm-Siiralle monia tuntemuksia.

- Minulla on sellainen yleisfiilis, en osaa mainita yhtä sellaista tiettyä. Minulla on lämmin fiilis koko kanavasta. Ehkä juuri siksi että tunnen paljon kanavan juontajia, tulee sellainen helposti lähestyttävä olo, Alm-Siira pohtii.

- Oikeasti tulee välillä sellainen olo, että tuo juontaja puhuu juuri minulle. On sellainen intiimi fiilis koko kanavasta ja se on todella kivaa.

Vaikka Radio Nova onkin parikymppisenä jo "vanha ja viisas", muistelee Alm-Siira omia parikymppisvuosiaan huvittuneena.

- Se aika on ollut minulle vielä sellaista, miten se nyt sanotaan... äitini käytti tällaista adjektiivia kuin eloisa. Se oli hyvin eloisaa aikaa, tein paljon kaikkea; opiskelin ja olin töissä, ohjasin jumppaa ja itse urheilin. Elämässä oli paljon kaikennäköistä, draamaa, sydänsuruja ja iloja, Alm-Siira nauraa.

- Jotenkin kuvittelen, että Radio Nova kaksikymppisenä on jotenkin rauhallisempi ja seesteisempi kuin mitä itse oli silloin sen ikäisenä!

Suomen suurin kaupallinen radiokanava Radio Nova täyttää tänään 20 vuotta. Tänään taajuudella kuullaan poikkeuksellisesti 20 tunnin suorat lähetykset, joissa kuullaan muun muassa runsaasti julkkisvieraita. Pääset tutustumaan Radio Novan juhlaohjelmaan täältä.

Lue myös: Kooste aamulta: Juhlahumu ja -paniikki – miltä kuulostaa Andrea Bocelli -uutiset?

Lue myös: MTV:n uutishuoneelta saapui raikuvat onnittelut Radio Novalle – kuuntele!

Kilpailut

Uusimmat