Kuva: Senja Rapila

Oudoin tilanne, jossa "Salkkarit-Seppo" on tunnistettu ulkomailla? Näyttelijä muistelee

02.06.2017 10:00 - Anna Hopi

Salatut elämät -tähti tunnistetaan maailmalla myös ulkomaalaisten toimesta.

Seppo Taalasmaan roolissa 14 vuoden ajan nähty näyttelijä Jarmo Koski palaa innoissaan takaisin vanhaan työhönsä. Tauko teki miehelle hyvää. Hän kertoi jo aikaisemmin Iskelmän haastattelussa, miten kyllästyminen valtaa tähden aika ajoin. Lue lisää täältä.

TV-viihteen kiintotähtenä suuri yleisö ei ole unohtanut 4 vuoden tauon ja muiden työtehtävien aikana Koskea. 

- Joka ainoa jumalan päivä, olin sitten Suomessa tai ulkomailla, vähintään yksi ihminen tulee puhuttelemaan minua Sepoksi tai pyytämään nimmaria tai kaverikuvaa. Sama on toistunut 18 vuotta, kun sarja alkoi. Ihmiset ovat oppineet vuosien varrella oikeankin nimeni, ja he muistavat muitakin roolejani vaikka Nalle Puhina tai Nikke Knakkertonina, Koski hymyilee.

Kreikkalainen tunnisti Seppo Taalasmaan

Fanit tunnistavat "Taalasmaan Sepon" lähes missä tahansa päin maailmaa. Kreikan saaristossa pienellä saarella lomaillessaankin Jarmo Koski törmäsi suomalaisiin.

- Olimme juuri tulleet lomakohteeseen ja otimme aurinkoa rannalla, kun paikallinen mies tuli lähemmäs puhuttelemaan. Hän puhui murtaen suomea ja totesi iloisena: "Terve terve Seppo, kyllä minä sinut tunnen, olen katsonut sinua telkkarista. Olet hyvä tyyppi, " hän nauraa.

- Tilanne oli käsittämätön, mutta huvittava. En tietenkään missään rooliasussa ollut, vaan rennosti uikkareissa rannalla.

Lue myös: Salkkareihin palaava Jarmo Koski: Välillä inhoan työtäni

Kilpailut

Uusimmat