Kuva: Senja Rapila

Härskiä huumoria viljelevä Antti Holma: Suunnittelen villeimmät heitot etukäteen

26.05.2017 13:58 - Anna Hopi

Ihan suoraan hatusta supliikki Holma ei kaikkia vitsejään nykäise.

Antti Holma tullaan näkemään MTV3:n uudessa syyssarjassa, jossa hän tapaa erilaisia ulkomailla asuvia kansainvälistyneitä suomalaisia. Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjassa näyttelijä pääsee tutustumaan esimerkiksi julkkiskokki Tomi Björkin Australia-arkeen ja näyttelijä Ville Virtasen elämään Tukholmassa.

Tiedotustilaisuudessa Holma heitti ronskiakin läppää selittäessään juontaja Jaakko Saariluomalle, mitkä asiat toimivat kimmokkeena hänen muutolleen Iso-Britanniaan.

– Lontoon raikas ilma ja ihana brittiläinen ruokakulttuuri. Lisäksi minulla ei ollut lainkaan seksielämää ja ajattelin, että ennen kuin kikkelini kuivahtaa kasaan ja kopsahtaa kylpyhuoneen lattialle, niin minun kannattaisi ehkä vielä yrittää, Holma nauratti pressiyleisöä.

Myöhemmin haastattelussa Holma totesi, että vaikka se ei aina siltä näytä, hänkin omaa jonkinlaisen suodattimen, millaisia vitsejä suustaan päästelee. 

- Minähän olen oikeasti sen verran nörtti, että mietin nämä heitot etukäteen. Nuo paskat kikkelivitsitkin mietin etukäteen. Jos minulta olisi kysytty samat asiat ja olisi pitänyt suoraan tilanteessa vastata jotain, niin olisin varmaan heittänyt jotain tosi kuivakkaa juttua, Antti selostaa.

(kuva: Senja Rapila)

"Helsingissä ahdisti todella paljon"

Supliikki ja suustaan sukkela Holma on oiva valinta maastamuustajista kertovaan sarjaan, onhan hän sellainen itsekin. Lontooseen muutto on tuonut tähden elämään uutta puhtia.

Se oli hänen elämänsä toiseksi paras ratkaisu heti Sonkajärveltä Helsinkiin muuton jälkeen.

- Olen nyt saanut etäisyyttä Suomeen, kun asun isossa kaupungissa, Lontoossa. En osaa hermostua mieltäni kaihertavista asioista samalla tavoin kuin ennen, Holma hymyilee.

- Vuosi sitten oli vielä sellainen olo, että asiat, jotka tapahtuivat yhteiskunnassa, Helsingissä tai henkilökohtaisessa elämässä vaikuttivat kauheasti, ja minua ahdisti todella paljon, hän avaa.

Antti Holma ja maastamuuttajat nähdään MTV3-kanavalla syksyllä 2017.

(kuva: AOP)

Holma näyttelee Cheek-elokuvassa tuplaroolia. Lue täältä lisää projektista. Katso myös täältä, miten samannäköisiltä Holma ja Cheek tosielämässä näyttävät.

Kilpailut

Uusimmat