Kuva: AOP

Bella Thorne kiisti suhteen Scott Disickin kanssa - fanit iskivät heti pisteliäästi takaisin

27.05.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Scott Disick on nähty Cannesissa hempeilemässä sekä Bella Thornen että ex-tyttöystävänsä kanssa.

Näyttelijä Bella Thornen, 19, ja Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disickin, 33, välillä on pyörinyt suhdehuhuja viime aikoina. Kirjoitimme aiemmin, että kaksikko lähti yhdessä lennolla Cannesiin, jossa parhaillaan juhlistetaan Cannesin elokuvajuhlia.

Thorne ja Disick on kuvattu Cannesissa hempeilemässä yhdessä huvilan uima-altaalla. Vain kaksi päivää näiden kuvien ottamisen jälkeen Thorne on kuitenkin kumonnut suhdehuhut Twitterissä. Eräs nainen twiittasi Thornelle seuraavalla tavalla:

”Odotan Bella Thornen twiittaavan, että hän ei puhu Scottin kanssa ja että hän on oikeasti jonkun toisen kanssa.”

Bella Thorne vastasi kyseiseen twiittiin, ja vastaustwiitissään kertoi naureskellen, ettei puhu Scottin eikä kenenkään muunkaan kanssa.

Thornen kommenttia on ihmetelty Twitterissä. Eräässä twiitissä on jaettu kuvia Thornen ja Disickin hellistä hetkistä ja ihmetelty, miksi Thorne nyt kiistää parin välillä olevan mitään. Jotkut ovat kommentoineet, että Thorne vain kiistää kaiken ja että kuvat eivät valehtele.

Thornelta myös tivattiin Twitterissä, mitä hän sitten oikein teki Disickin kanssa Cannesissa. Naisen vastaus oli ”en mitään”.

Scott Disickistä otetut uudet antavat lisää ihmettelyn aihetta. Mies on nimittäin bongattu Cannesista ex-tyttöystävänsä Chloe Bartolin kanssa samaiselta huvilalta, missä hän juuri aiemmin oli hempeillyt Bella Thornen kanssa. Kuvien perusteella tämäkin kaksikko on ollut hyvin läheisissä tunnelmissa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Bella Thornen avautuminen sai karun vastaanoton: "Sinulla on uusi poikaystävä joka toinen viikko"

Lähteet: Elite Daily, US Magazine

Kilpailut

Uusimmat