Kuva: Fotolia

Mistä kohtaa kehoa löytyy herkin paikkasi? Horoskooppimerkkien erogeeniset alueet paljastettiin

03.06.2017 10:00 - Anna Hopi

Kalat rakastavat jalkahierontaa, jousimies syttyy reisien hyväilemisestä.

Astrologian mukaan jokaisella horoskooppimerkillä on kehonosia, joilla on hallitsevin vaikutus hänen terveyteensä. Kehonosat voivat tuottaa nautintoa tai olla haasteellisia riippuen henkilön terveydentilanteesta. Katso alta jokaisen horoskooppimerkin herkimmät paikat, jotka kannattaa myös huomioida makuuhuoneessa.

Oinas: Pää

Oinaalla on tulinen temperamentti ja nopeat liikkeet. Joku voisi kuvata häntä kuumapäiseksi tyypiksi. Temperamenttinsa vuoksi oinas kärsii usein pääkivuista. Vaikka pää voi tuottaa oinaalle vaivaa, sen koskettaminen saa helposti heidät rauhoittumaan. Makuuhuoneessa oinasta saattaa kiihottaa, kun nykäiset hellästi poninhännästä.

(kuva: Fotolia)

Härkä: Kaula ja niska

Härän hallitsevin kehonosa on niska ja kaula. Seksin aikana hän kiihottuukin siitä, kun niskaa suudellaan, puhallellaan ja kosketellaan. Härällä saattaa olla joskus ongelmia kurkun ja niskan kanssa. Joskus härkä menettää äänensä stressaantuessan tai kärsii kilpirauhasongelmista.

Kaksonen: Keuhkot, olkapäät ja kädet

Kaksosen erogeenisin alue on kädet. Sängyssä voi kokeilla imeskellä kaksosen sormia - se saa intohimon liekin syttymään. Olkapäähieronta on hyvä tapa saada kaksonen rentoutumaan ja pääsemään tunnelmaan. Kun kaksonen on stressaantunut tai hermostunut, hän loukkaa usein kätensä tai olkapäänsä.

Rapu: Rintakehä ja vatsa

Rapujen hallitsevimmat kehonosat ovat rintakehä, rinnat ja vatsa. Aina kun tämän horoskooppimerkin edustaja järkyttyy, hän kärsii vatsakivuista. Makuuhuoneessa rapu nauttii rintojen koskettelusta ja nänneillä leikittelystä. Olipa kyseessä mies tai nainen, rintakehä on hänen herkkää aluettaan.

(kuva: Fotolia)

Leijona: Sydän ja yläselkä

Leijonan herkin kohta on sydän, mikä aiheuttaa stressitilassa sydämen tykytyksiä. Makuuhuoneessa Leijona kiihottuu eri toten, jos kumppani kuljettaa sormiaan, höyhentä tai vaikka hiuksia selkää pitkin, alhaalta ylös.

Neitsyt: Vatsalihakset ja ruoansulatuselimet

Neitsyt vaikuttaa kovalta kriitikolta, mutta hän haluaa kaiken olevan täydellistä - myös itsensä. Hän haluaa välttää tunnemyrskyjä, mikä aiheuttaa tunteiden tukahduttamista. Tunteet liittyvät ruoansulatuselimiin, ja tukahduttamisen takia neitsyt kärsii usein ruoansulatusongelmista. Makuuhuoneessa neitsyt arvostaa vatsan alueen koskettelua. Kokeile jääpalan liu'uttamista vatsan päällä.

(kuva: Fotolia)

Vaaka: Munuaiset ja peräaukko

Vaakojen herkin kohta makuuhuoneessa on peräaukko. Siksi vaaka pitää usein peppuleikeistä sängyssä. Koska alue on herkkä horoskooppimerkille, anuksessa saattaa olla joskus myös peräpukamia.

Skorpioni: Sukupuolielimet

Skorpioni tunnetaan seksuaalisena merkkinä, mutta se ei välttämättä tee heistä seksin himoisia. Skorpionin herkin kohta on sukupuolielimet, ja hän kärsiikin usein hiivatulehduksista ja sukupuolitaudeista. Mikäli skorpionilla on vilkas seksielämä, hänen kannattaa pitää ekstrahyvää huolta ehkäisystä.

Jousimies: Lantio ja reidet

Jos asetat käden flirttailevasti jousimiehen lantiolle, se saa hänen kiinnostuksensa heräämään. Jousimies-miehet tarttuvat usein naista lanteista, kun he haluavat viedä tämän sänkyyn. Jos haluat saada jousimiehen kiihottumaan, tartu häntä lantiosta kiinni - se saa eläimelliset vaistot heräämään.

(kuva: Fotolia)

Kauris: Polvet ja luut

Kauriin herkät kohdat ovat polvissa, luissa ja hampaissa. Kun kauris tuntee halua, häntä saattaa heikottaa polvista. Voit kosketella tätä herkkää aluetta herättääksesi hänen sensuaalisuutensa. Polven takana oleva iho on erogeenista aluetta, jota voi hieroa hellästi.

Vesimies: Pohkeet ja nilkat

Vesimiehen terveyshaasteena ovat pohkeissa ja jaloissa olevat verisuonet. Huonolla ruokavaliolla ja vähäisellä liikunnalla hänelle saattaa tulla suonikohjuja. Sängyssä kannattaa kokeilla 69-asentoa ja hieroa samalla vesimiehen pohkeita lantio- se saa heidät innostumaan.

(kuva: Fotolia)

Kalat: Jalat.

Jalkahieronta on loistava keino avata peli kalojen kanssa. Tee rentouttava hieronta, mikäli kalat ei koe aluetta liian herkäksi kosketukselle. Kysy lupa ensin, ennen kuin kosket.

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Missä iässä nainen harrastaa elämänsä parasta seksiä? Tutkimus selvitti

Lue myös: Mitkä horoskooppimerkit harrastavat eniten seksiä?

Kilpailut

Uusimmat