Kuva: Senja Rapila

Miss Suomi Shirly Karvinen kadehti pitkään some-kaunottaria: Lopulta tajusin, että kaikki on feikkiä

19.06.2017 15:15 - Senja Rapila

23-vuotias missikaunotar rohkaisee nuoria naisia todeten, että sosiaalisen median kuvia ei kannata kadehtia. Ne nimittäin eivät vastaa millään tavalla todellisuutta.

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen, 23, on monien naisten tavoin hieman pettynytkin nykyajan hallitsevaan kauneusihanteeseen, missä nainen on kauneimmillaan mahdollisimman hoikkana ja pienikokoisena.

Hän haluaakin muistuttaa naisia siitä, että jokainen on kaunis omalla uniikilla tavallaan.

- Olen ollut itse joskus se tyttö, joka on katsonut muita ylöspäin ja miettinyt, että vitsit, miten nuo voivat näyttää tuolta. Että en tule ikinä näyttämään tuolta. Mutta sitten kun tuli vanhemmaksi, tajusi sen, että eiväthän hekään näytä siltä. Se, mitä Instagramissa on, on kaukana todellisuudesta, Shirly kommentoi vakavana Radio Novan 20-vuotissyntymäpäivillä antamassaan haastattelussa.

Hän listaa useita tapoja, miten sosiaaliseen mediaan lisättyjä kuvia on käsitelty.

- On käytetty muokkausohjelmia, oikeita kuvakulmia, oikeita valotuksia, filttereitä. Se on kaikki feikkiä. Siinä halutaan vaan luoda tietynlainen kuva itsestä. Se on aina kaikkien ihanneminä. Se, mitä on sosiaalisessa mediassa, ei ole todellisuutta, vaan todellisuus on sitä, mitä näet itse peilistä.

- Täytyy aina muistaa se, ettei vertaa itseään varsinkaan sellaisiin asioihin mitä ei ole olemassakaan.

Voimakkaat naiset inspiroivat

Shirly kertoo, että hän katsoo monia naisia ylöspäin heidän aitoutensa vuoksi. Yhdeksi inspiroivaksi naiseksi hän kertoo Radio Novan juontajan Vappu Pimiän.

- Hän on jotenkin vaan niin esimerkillinen. On ollut hienoa katsoa miten hän on kehittynyt urallaan. Mistä hän on lähtenyt ja missä hän on nykypäivänä, hän hymyilee.

- Se on vain todella ihailtavaa. Jos hän on tahtonut jotain, hän on mennyt sitä kohti ja on todellakin tehnyt sen, eikä ole jäänyt ihmettelemään että mitäs sitten seuraavaksi.

Juontaja Vappu Pimiä. (kuva: Mikko Räsänen)

Myös fitness-kaunotar Janni Hussi on kommentoinut, että nykyajan kauneusihanteet ovat hänen mielestään todella raadollisia. Voit lukea koko Hussin haastattelun omasta artikkelistaan täältä.

Lue myös: Miss Suomi Shirly Karvinen julkaisi itsestään meikittömän kuvan - mikä luonnollinen kaunotar!

Lue myös: IS: Miss Suomi Shirly Karvinen: Tahdon olla naimisissa 30-vuotiaana!

Lue myös: Missi Shirly Karvinen muistelee 20-vuotiasta Radio Novaa lämmöllä: "Nova soi aina kesämökillä!"

Kilpailut

Uusimmat