Kuva: Fotolia

Kesän kuumin farkkumuoti hämmästyttää - housuista puuttuu haaraosa!

15.06.2017 07:45 - Katariina Auvinen

Nämä farkkumaailman uutuudet istuvat kaikille. Eri asia on, kenellä on varaa ja pokkaa käyttää niitä.

Farkut eivät aina ole se kaikista mukavin vaatekappale, mutta ne sopivat monenlaiseen tilanteeseen. Jos olet myös joskus tuskaillut sen kanssa etteivät farkut istu kunnolla takapuolelta, tämä uutuustrendi on sinua varten. 

Tänä keväänä farkkumuoti on sisältänyt niin mutaisia farkkuja, kuin osaksi läpinäkyvää muovia olevia housunkappaleita. Nyt maailmalla on villiinnytty hieman uudenmallisista farkuista. Käytännössä kyseessä on pelkkä farkkuvyö, josta lähtee muutamat narut alas pitämään lahkeita ylhäällä. 

(kuva: FWRD)

Häiritsevin yksityiskohta varmasti on se, että näistä housuista puuttuu haaraosa sekä takapuolen peittävä kangas kokonaan. Jos mielit ostaa tämän muotimaailman kuumimman uutuuden, se ei ihan pikkurahalla lähde. Nettikaupasta ostettuna farkkuparista saa pulittaa yli 500 euroa.  

(kuva: FWRD)

Yhdysvaltalaisen mallin, Gigi Hadidin, päällä nähtiin samantapaiset valkoiset farkut hänen viettäessään iltaa ulkona viime viikonloppuna. Housut paljastivat reiden yläosasta pintaa, mutta ihan yhtä rohkeasta vaatekappaleesta ei ollut kyse.

(kuva: AOP)

Lue myös: Osittain muoviset farkut tulivat kauppoihin - hitti vai huti?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat