Kuva: AOP

Miley Cyrus lopetti pilvenpolton - syynä toistuva painajaisuni

15.06.2017 19:00 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus kertoo lopettaneensa kaikkien päihteiden käytön.

Monet muistavat laulaja Miley Cyrusin, 24, räväköistä esiintymisistään ja railakkaasta elämäntyylistään. Nyt nainen on selvästi astunut uuteen, seesteisempään aikaan elämässään niin musiikillisesti kuin elämäntyylillisesti. Nainen on aiemmin ollut avoin kannabiksenkäytöstään, ja nyt nainen on kertonut lopettaneensa pilvenpolton kokonaan.

Cyrus vieraili Jimmy Fallonin talk show’ssa, jossa hän kertoi syynsä pilvenpolton lopettamiselle. Cyrus halusi lopettamisella varmistaa, että hän pystyy puhumaan uudesta musiikistaan julkisissa esiintymisissään mahdollisimman selkeästi. Nainen paljasti olleensa aina aiemmin Falloninkin keskusteluohjelmassa kannabiksen vaikutuksen alaisena.

Lopettamispäätökseen vaikutti Cyrusia piinannut painajaisuni. Kyseisessä unessa Cyrus oli julkkisjuontajana suositussa Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa julkkisjuontajat pitävät ohjelman alkajaisiksi monologin.

- Minulla toistui eräs painajainen. Se oli oikeasti kamala. Näin unta, että kuolin Saturday Night Live -ohjelman monologini aikana. Olin unessa niin pilvessä, että kuolin sen takia. Olen googlettanut, että se ei oikeasti ole mahdollista, Cyrus kertoi.

Voit katsoa Cyrusin haastattelupätkän Jimmy Fallonin ohjelmasta alta:

Cyrus on kertonut Billboardin haastattelussa olevansa tällä hetkellä täysin kuivilla kaikista päihteistä.

- En käytä huumeita enkä juo. Olen täysin kuivilla nyt. Halusin tehdä näin, Cyrus sanoi.

Cyrusin ystävän Wayne Coynen mukaan Cyrus on aiemmin käyttänyt paljon LSD-huumetta. Pääset lukemaan tästä kertovan jutun tästä linkistä.

Lue myös: Miley Cyrusin suhdevaikeudet selätetty lopullisesti: Esittelee tuoreella videolla kihlasormusta

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat