Kuva: AOP

Muusikkokollegat muistelevat kuollutta Linkin Park-solistia järkyttyneinä: "Sydäntäsärkevää"

21.07.2017 07:19 - Senja Rapila

Chester Bennington kuoli vain 41 vuoden iässä.

Maailma järkyttyi viime yönä, kun mediat uutisoivat Linkin Park -yhtyeen solistin Chester Benningtonin kuolemasta. Kerrotaan, että artisti kuoli oman käden kautta hirttäytymällä vain 41-vuotiaana. Viranomaiset eivät kuitenkaan ole vahvistaneet tietoa hirttäytymisestä, mutta on kerrottu, että kuolemaa tutkitaan itsemurhana.

Benningtonin hyvä ystävä, muusikko Chris Cornell teki itsemurhan toukokuussa. Kerrotaan, että Bennington oli ystävänsä kuolemasta hyvin järkyttynyt ja luki hänen hautajaisissaan hyvin syvällisen ja sydäntäsärkevän kirjeen, jonka voit lukea alapuolella olevasta twiitistä.

Bennington kuoli muusikko Chris Cornellin syntymäpäivänä.

Kaikki ovat olleet ymmärrettävästi järkyttyneitä Linkin Park -solistin kuolemasta. Monet julkisuuden henkilöt ja muusikot ovat muistelleet edesmennyttä Chesteriä sosiaalisessa mediassa kauniiden sanojen saattelemana.

Voit lukea artistien ja muiden julkisuuden henkilöiden muisteluja alapuolelta.

Linkin Park julkaisi kaksi uutta sinkkua tämän vuoden alussa. Toinen sinkuista, kappale nimeltään Heavy, poikkesi tyyliltään paljon bändin aiemmasta tuotannosta, joka herätti paljon mielipiteitä. Voit kuunnella kappaleen alapuolelta. 

Lähde: Independent, Independent

Kilpailut

Uusimmat