Kuva: AOP

Kylie Jennerin ja Tygan suhde kariutui sosiaalisen median takia: "Haluan pitää elämäni mysteerinä"

21.07.2017 08:45 - Senja Rapila

Tyga, 27, kuittaa, että yhteen pariskunta ei tule todennäköisesti koskaan palaamaan.

Räppäri Tyga, 27, on kertonut tuoreessa haastattelussa suhteestaan Kylie Jenneriin, 19. Pitkään seurustellut pariskunta erosi viime keväänä pitkän on-off -suhteen jälkeen. Nykyään Jenner seurustelee ja Tyga on nähty lukuisten mallikaunottarien seurassa.

- Minulla on rakkautta häntä kohtaan, mutta en rakasta häntä enää. Kun olet jonkun kanssa, se ensimmäinen vuosi on maaginen. Sen jälkeen alat tajuamaan kaikkea p*skaa, Tyga on paljastanut haastattelussa tunteitaan Jenneriä kohtaan.

Räppäri kertoo, että suurin osa heidän mielipide-eroistaan johtui ikäerosta ja siitä, kuinka he käsittelivät julkisuuttta. Esimerkiksi Jennerin jatkuva snäppäily, eli Snapchat-sovelluksen käyttö, oli Tygalle ongelma.

- Pidän siitä, että voin pitää elämäni pienenä mysteerinä. Tiedän kyllä, että hän tienaa niin rahansa.

Myöskään mediat eivät ole nostaneet räppäriä otsikoihin enää samalla tavalla kuin silloin, kun hän seurusteli Jennerin kanssa.

- Tämän seitsemän kuukauden aikana kun emme ole olleet yhdessä, onko elämästäni ollut mitään negatiivista julkisuudessa? Tarkoitan vain sitä, että se joka kontrolloi medioita, ei pidä siitä, että räppärit ovat tällaisten naisten kanssa. Varsinkaan nuorten, valkoisten naisten kanssa. Niin se asia vain on.

Yhteen pariskunta on tuskin palaamassa.

- Kun se oli hyvää, se oli hyvää. Kun se oli huonoa, se oli todella huonoa. 

(kuva: AOP)

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Kotimaiset pop-kaunottaret kuumissa bikikuvissa - Anna Abreu, Nelli Matula ja Vilma Alina kauniina

Lue myös: Ben Affleck löysi rinnalleen uuden kullan - katso kuvat treenatusta ja kauniista vaaleaveriköstä

Kilpailut

Uusimmat