Kuva: AOP

Mies virtsasi kokonaisen perheen päälle Metallican keikalla - joutui oikeuteen

09.08.2017 20:00 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Teosta syytetty nelikymppinen mies oli teon aikana voimakkaasti päihtynyt.

Metallican keikalla on pidätetty mies, jonka väitetään virtsanneen kolmihenkisen perheen päälle konsertin aikana. Syytösten kohteena on 44-vuotias Daniel Daddio.

Kyseinen Metallican keikka pidettiin Yhdysvalloissa Phoenixissa viime viikolla. Keikalla olleet isä, äiti ja heidän 10-vuotias tyttärensä ovat kertoneet, että heidän takanaan penkkirivissä ollut mies virtsasi heidän päälleen.

Oikeusdokumenttien mukaan perheenjäsenet tunsivat keikan aikana jonkin märän osuvan heidän selkäänsä ja jalkoihinsa. He kääntyivät katsomaan taakseen ja näkivät miehen pitelevän kiinni sukuelimestään. Kun perhe alkoi puhua miehelle siitä, mitä hän oli tehnyt, hän väitetysti vain kohautti olkapäitään.

Tuomarikin järkyttyi

Miehen väitetään olleen voimakkaasti päihtynyt tapahtumahetkellä. Hänet pidätettiin, ja tapahtumaa alettiin käsitellä oikeudessa viime viikonloppuna. Daddiota syytetään sukupuolisiveellisyyden rikkomisesta ja häiriökäyttäytymisestä. Mies ei ole tällä hetkellä enää pidätettynä.

Oikeuden tuomari pitää tapahtunutta poikkeuksellisen etovana.

- Olen ollut 15 vuotta tällä uralla, ja tämä on yksi ällöttävimmistä tilanteista, joista olen lukenut. Tällainen on todella epäsopivaa, tuomari kommentoi oikeudessa.

Lue myös: Metallican levyt laitettiin paremmuusjärjestykseen: "Vain yksi voi haastaa Master of Puppetsin!"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat