Kuva: AOP

Yle: Remu Aaltonen jättää keikkalavat - tekee jäähyväiskiertueen syksyllä

16.08.2017 09:45 - Katariina Auvinen

Tammikuussa 70 vuotta täyttävä Aaltonen sanoo, että on aika ripustaa rumpukapulat naulaan.

Hurriganesin suosio ei vieläkään mahdu muusikko, Remu Aaltosen, 69, tajuntaan. Yhtye perustettiin vuonna 1971 Ile Kallion ja Cisse Häkkisen kanssa.

-Kun me tehtiin ekaa levyä, niin mä kuuntelin mun laulua: Tää on ihan kauheeta! Silti se levy möi, Aaltonen kertoo Yleisradiolle antamassa haastattelussaan. 

Yhtyeen lisäksi hän on keikkaillut myös sooloartistina. Nyt tammikuussa pyöreitä vuosia täyttävä legenda kertoo, että on aika ripustaa rumpukapulat naulaan. Viime viikonloppuisella keikalla yleisö auttoi löytämään biisien sanoja, joista jotkut tuppasivat unohtumaan. 

-Rock´n´roll on ollut mun elämä tähän asti. Nyt kun tulee seitsemänkymppiä kelloon, ajattelin, että mikään ei ole ikuista. Jokaisella on määrätty aikansa. Tämä saa olla nyt tässä ja muut saavat hoitaa loput, hän pohtii. 

Aaltonen toteuttaa vielä jäähyväiskiertueen. Remu & Hurriganes -yhtyeen Last Call -kiertue on määrä toteuttaa loppuvuoden aikana. Kiertue tulee sisältämään noin parisenkymmentä keikkaa. Kaiken päättää keikka Helsingin jäähallissa muutama päivä muusikon syntymäpäiväjuhlien jälkeen. 

Lue myös: Remu & Hurriganesin ja Michael Monroen yhteisbiisi sai musiikkivideon - vilisee tuttuja kasvoja

Lähde: Yle

Kilpailut

Uusimmat