Kuva: AOP

Malli Chrissy Teigen kamppailee hyväksyäkseen vartalonsa: "Olen itkenyt miehelleni asiasta"

18.08.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Teigen paljastaa, että hän on ollut kateellinen kaikille ihmisille, joilla on täydellinen takamus ja ampiaisvyötärö.

Malli Chrissy Teigen, 31, on upeassa kunnossa. Hänestä ei ikinä tietäisi, että hän kärsisi massiivisista itsetunto-ongelmista vartalonsa suhteen. Teigen avautui epävarmuudestaan julkisuudessa tällä viikolla. Chrissy Teigen on naimisissa laulaja John Legendin, 38, kanssa. Heillä on yhteinen tytär. Kaunotar kertoo, että raskaus muutti hänet ajattelemaan lempeämmin vartalostaan. 

-Olen kuitenkin itkenyt Johnille omaa vartaloani. Kaikilla on peppu ja vyötärö, mutta minä en ikinä ole saanut sellaista vartaloa, Teigen kertoo. 

Teigen on myös avoimesti puhunut läpikäymistään kauneusleikkauksista. Hän on kertonut, että kaikki muu hänessä on leikeltyä, paitsi poskipäät. Nainen on pitänyt itseään aina hieman poikamaisena. 

-Olen ollut kateellinen ihmisille, joilla on ollut naisellinen ja kurvikas vartalo. Olisin aina halunnut sellaisen. Olen oikeastaan vieläkin kateellinen, mutta haluan samaan aikaan tuntea oloni hyväksi vartalossani, joten koitan ottaa rennosti sen asian suhteen, Teigen myöntää. 

Malli kertoo, että hän tuntee myös sosiaalisen median luomat paineet, jotka ohjaavat naisia tiettyyn muottiin. Hän ei kuitenkaan halua antaa samanlaista kuvaa tyttärelleen. Teigenin mukaan hän haluaa julkaista enemmänkin kuvia ilman meikkiä, jotta hänen lapsensa ymmärtäisi, ettei muottiin tarvitse samaistua. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Malli Chrissy Teigen julkaisi samaistuttavan kuvan: "Nämä ovat kasvoni kuukautisten aikaan"

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat