Kuva: AOP

Pink piti koskettavan puheen tyttärestään - katso pätkä, joka saa kyyneleet silmiin

28.08.2017 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Puhe kiertää parhaillaan muun muassa Twitterissä.

Viikonloppuna vietettiin jälleen kerran vuotuista MTV Video Music Awards -tapahtumaa. Gaalassa yksi palkitusta oli pitkän uran luonut Pink, jonka koskettava puhe saa kyyneleet silmiin.

Video on jaettu muun muassa Twitterissä, jossa se on kerännyt runsaasti ihastelua. Suomensimme siitä pienen pätkä alle.

"Eräänä päivänä, kun olin viemässä tytärtäni kouluun, hän yllättäen totesi; Äiti, olen maailman rumin tyttö. Olin ihmeissäni. Hän jatkoi; kyllä, näytän pojalta, jolla on pitkät hiukset.

En sanonut mitään. Sen sijaan menin kotiin ja tein power point -esityksen hänelle. Kokosin yhteen tunnettuna androgyynejä rokkareita ja artisteja, jotka elävät omasta totuudestaan. He varmasti joutuvat pilkan kohteeksi päivittäin, pitävätä lippua korkealla ja ovat esimerkkinä meille muille. Mukana oli artisteja, kuten Michael Jackson, Prince ja Elton John...

Sen jälkeen kysyin häneltä; Miltä minä mielestäsi näytän? Näytät kauniilta, hän totesi. Kiitin ja sanoin; mutta kun ihmiset haluavat pilkata minua, he sanovat minun näyttävän pojalta. Kehoni on liian lihaksikas ja mielipiteeni ovat liian vahvoja," hän toteaa.

Kysyin häneltä näkeekö hän minut myymässä areenoja täyteen ympäri maailma? Hän vastasi myöntävästi.  Sanoin; me emme muutu, me otamme simpukan ja teemme siitä helmen. Me autamme ihmisiä näkemään erilaista kauneutta," Pink toteaa.

Koko kauniin puheen pääset katsomaan alta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Pink julkaisi raskaudenjälkeisen selfien ja iloitsi: En ole laihtunut 6 viikossa kiloakaan!

Kilpailut

Uusimmat