Kuva: AOP

Stephen King ylistää uutta Se-elokuvaa: "En ollut varautunut siihen, miten hyvä se oli"

01.09.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Stephen Kingin romaaniin perustuva elokuva saa ensi-iltansa 8. syyskuuta.

Kauhukirjailija Stephen Kingin romaaniin perustuva Se-elokuva saapuu valkokankaille 8. syyskuuta. Romaani julkaistiin vuonna 1986, ja siitä tehtiin minisarja televisioon vuonna 1990.

Harvat ja valitut ihmiset ovat päässeet jo näkemään uuden elokuvan, ja elokuva on herättänyt varsin positiivisia reaktioita. Sitä on kiitelty aidosti pelottavaksi, mutta myös elokuvan sisältämää huumoria on kehuttu. Myös tarinan takana oleva kirjailija Stephen King on nähnyt elokuvan, ja hänkin piti näkemästään erittäin paljon.

- En ollut varautunut siihen, miten hyvä se oli. Se on jotain erilaista, mutta samaan aikaan sellaista, mihin yleisöt voivat samastua. He tulevat pitämään hahmoista. Minulle kaikessa on kyse lopulta hahmoista. Jos pidät henkilöhahmoista ja jos välität heistä, elokuva onnistuu säikyttämään, King sanoo Bloody Disgusting -sivulle.

Stephen King (kuva: AOP)

King kävi katsomassa elokuvan vielä toiseenkin kertaan. Mies sanoo, että hän löysi toisella katselukerralla monia asioita, joita hän ei ensimmäisellä katselulla tajunnut.

Pääroolissa pelkoa kylvävänä Pennywise-pellenä uudessa filmatisoinnissa nähdään ruotsalaisnäyttelijä Bill Skarsgård. Monet muistavat Pennywise-hahmon Tim Curryn esittämänä vuoden 1990 minisarjasta, ja myös Stephen King tiedostaa tämän.

- Skarsgård oli mahtava Pennywisena, ja hänellä on isot saappaat täytettävänään, King kommentoi.

Katso alta tulevan Se-elokuvan traileri:

Lue myös: Se-elokuvan pelottavan klovnin näyttelijä on todellisuudessa superkuuma - katso

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat