Kuva: AOP

Jared Leton metodinäytteleminen hämmentää jälleen - leffaohjaaja vertaa Jeesukseen

11.09.2017 13:45 - Iiro Myllymäki

Jared Leto näyttelee tulevassa Blade Runner 2049 -elokuvassa.

Jared Leto, 45, näyttelee lokakuun alussa ensi-iltaan tulevassa Blade Runner 2049 -elokuvassa. Hänen roolihahmonsa on sokea tiedemies Npiander Wallace, ja metodinäyttelemisestään tunnettu mies syventyi roolihahmoon kunnolla jo koe-esiintymisvaiheessa.

Leto tuli koe-esiintymiseen pitäen silmissään piilolinssejä, jotka sumensivat hänen näkönsä lähes kokonaan. Blade Runner 2049:n ohjaaja Denis Villeneuve kertoo Wall Street Journalin haastattelussa Leton vaikuttavasta koe-esiintymisestä.

- Olemme kaikki kuulleet tarinoita Jaredista ja siitä, miten hän muuntuu eri hahmoiksi, mutta tämäkään ei valmistanut minua siihen, mitä oli tulossa. Hän astui huoneeseen eikä nähnyt yhtään mitään. Hän käveli avustajan kanssa, hyvin hitaasti. Se oli kuin Jeesus olisi astunut temppeliin. Kaikki olivat aivan hiljaa. Se oli kuin pyhä hetki. Kaikki olivat vaikuttuneita, Villeneuve muistelee.

Ohjaajan mukaan tilanne oli niin kaunis, että hän itse liikuttui kyyneliin.

Jared Leton metodinäytteleminen nousi otsikoihin etenkin Suicide Squad -elokuvan yhteydessä. Mies näytteli legendaarista pahista Jokeria kyseisessä elokuvassa. Voit lukea miehen tempauksista tuolta ajalta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Jared Leto on uudessa lookissaan lähes tunnistamaton - katso

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat