Kuva: Senja Rapila

Viimeisillään raskaana oleva Sini Ariell jakoi puhuttelevan bikinikuvaparin - katso

24.09.2017 16:44 - Iiro Myllymäki

Kuvaparissa nainen nähdään raskauden alkuvaiheessa ja nyt aivan raskauden viimemetreillä.

Pin up -malli Sini Ariell on aivan raskautensa loppumetreillä. Nainen on nyt jakanut Instagramissa itsestään kuvaparin, jossa nähdään kaksi eri raskauskuvaa. Toinen kuva on peräisin tammikuulta, kun raskautta oli kulunut vasta yksi kuukausi. Toinen kuvista on aivan tuore kuva, ja tässä kuvassa raskausvatsa on todella muhkea. Voit katsoa kuvaparin alta tai tästä linkistä.

Naisen mukaan painoa hänelle on tullut lisää raskauden aikana vain alle viisi kiloa. Tämä on saanut Ariellin miettimään kehonkuvaa ja painon merkitystä laajemmin kuin vain raskauden yhteydessä. Häntä itseäänkin hämmentää, miten vähän paino on raskauden aikana noussut.

”Kun katsoo kroppaa on vaikea uskoa tätä, mutta niin se vaan on. Mitä tästä opimme? Vaa'an lukemat on vain numeroita, ne hallitsivat elämääni niin monta vuotta. Nyt olen onnellisimmillani aikoihin. Kropastani on tullut toissijainen. Pahanolon vuoksi olen pääsääntöisesti maannut sängyssä koko tämän vuoden. Lihaskuntoa tai energiaa ei ole mihinkään. Kaikkeni olen antanut ja torstaina tämä taival palkitaan”, Sini Ariell kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Ariell kehottaa muitakin muistamaan, että kroppa voi näyttää samoilla painolukemilla hyvinkin erilaiselta, joten vaa’an numeroihin on turha tuijottaa liian tarkkaan.

”Pääasia on se miltä sinusta tuntuu ja miten itsesi näet. Rakasta itseäsi enemmän ja ole armollinen”, Sini Ariell päättää kirjoituksensa.

Lue myös: Viimeisillään raskaana olevan Sini Ariellin suhde on kriisissä: "Kaikki on hiljaa päin v**tua"

Kilpailut

Uusimmat