Missikruunun luovutus liikutti Shirly Karvisen kyyneliin - "Todella koskettava tapahtuma"

02.10.2017 11:15 - Iiro Myllymäki

Shirly Karvinen herkistyi luovuttaessaan Miss Suomi -tittelin Michaela Söderholmille.

Eilen illalla kruunattiin uusi Miss Suomi. Tittelin itselleen voitti 25-vuotias Michaela Söderholm. Voit katsoa hänestä kuvia tästä jutusta. Missikruunun Söderholmille luovutti vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen, 24. Karvinen vieraili Radio Novan Aamun Aki Linnanahteen ja Minna Kuukan haastattelussa ja kertoi tunteikkaasta kruununluovutuksesta.

- Se oli tapahtumana todella koskettava. Minulla on puolitoista vuotta misseyttä takana, ja nyt se on paketissa. Totta kai se herkistää. Varsinkin kun näin, että Michaela oli niin onnellinen, niin tuli samat tunteet mieleen, jotka itselläkin silloin oli. Tuli pari kyyneltä, se kuuluu misseyteen, Karvinen kertoo.

Karvinen on kiitollinen missikokemuksestaan ja siitä, mitä kaikkea misseys on tuonut tullessaan. Tällä hetkellä Karvinen toimii Suomirock-radiokanavan aamujuontajana. Hän ei koe tarvetta pyristellä erityisesti missileimasta eroon.

- Olen erittäin kiitollinen misseydestä. Tulen aina muistamaan sen ja arvostamaan sitä kokemusta, Karvinen sanoo.

Radio Novan haastattelussa Karvinen kertoi myös, mitä mieltä hän on Miss Suomi -kilpailun yläikärajan nostosta ja minkälainen tunne hänellä oli juuri Miss Suomi -voittonsa jälkeen. Voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan painamalla artikkelin otsikon alla olevaa kuvaa.

Lue myös: Shirly Karvinen kaukalossa - joutui taklaamaan kaksimetristä Marko Anttilaa, katso video

Voice.fi, Radio Nova ja Suomirock kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat