Kuva: AOP

Glee-kaunottaren yllätyspaljastus Valkoisen talon vierailusta: "Tungin wc-paperia alushousuihini"

11.10.2017 10:15 - Anna Hopi

Lea Michele, 31, kävi varkaissa Valkoisessa talossa.

Glee-sarjasta tunnettu näyttelijätär Lea Michele näyttelee parhaillaan ABC-kanavan uudessa The Mayor -komediasarjassa. 31-vuotias näyttelijätär kertoi The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa eräästä Valkoisen talon visiitistään.

Michele vieraili vuonna 2010 tarkoin vartioidussa talossa Glee-sarjan kuvausten takia, ja kertoi varastaneensa wc-paperia Valkoisen talon vessasta.

- Meillä oli ilo käydä Valkoisessa talossa, kun näyttelin Glee-sarjassa. Obama oli siellä, ja se oli ihanaa aikaa. Yritin nipistää itseäni ja mietin, että muistan tämän hetken. Silloin tapahtui mahtavia asioita Gleen ansiosta, hän sanoo ohjelmassa.

- Sinä yhtenä viikonloppuna olimme Oprah-ohjemassa, ja kävimme Valkoisessa talossa ja esiinnyimme. On vaikeaa muistaa jokaista pientä hetkeä. Yhdellä hetkellä menin vessaan ja huomasin siellä wc-paperia, jossa on Valkoisen talon sinetti. Minun oli pakko ottaa sitä. Otin wc-paperia ja tungin sen alushousuihini. Minulla on edelleen paperia tallella tänäkin päivänä.

Näyttelijätär kertoo, ettei jäänyt varkaudesta kiinni, mutta häntä pelotti lähteä talosta paperi alushousuissaan.

- Se olisi yhtä hyvin voinut olla vaikka kultaa. Olin niin peloissani, että hikoilin. Tajusin, että nyt todellakin varastan.

Katso video alta.

Lue myös: Glee-sarjan kaunotar paljasti rohkean puolen itsestään - housupuku on harvoin ollut yhtä seksikäs

Lue myös: Vau, mikä nainen! Lea Michele paljasti pyöreän bikinipeppunsa

Kilpailut

Uusimmat