Kuva: Fotolia

Tänään tv:ssä: Alaskan syrjäseutuja piinaavat aaveet

27.10.2017 07:15 - Katariina Auvinen

Ihmiset ovat joutuneet turvautumaan paranormaaleja asioita tutkivien etsivien apuun.

Jos pimeisiin iltoihin haluaa vielä astetta pelottavamman tunnelman, kannattaa televisio kääntää Frii-kanavalle. Alaskan aavet -sarja on valmistunut jo vuonna 2015, mutta se näytetään uusintana kanavalla. 

Sarjassa seurataan Alaskaan sijoittuvia yliluonnollisia tarinoita, joiden väitetään tapahtuneen oikeasti. Kerronnassa sukelletaan keskelle syrjäisiä alueita, jotka osaltaan luovat pelottavan tunnelman. Synkän talvisen metsän keskellä ei voi turvautua naapurin apuun. Kun oudot tapahtumat muuttuvat pelottaviksi, pitää paikalle kutsua paranormaaleihin ilmiöihin erikoistuneet etsivät.

Tänään nähdään sarjan ensimmäinen osa, jossa muun muassa äiti, tytär ja tyttärenpoika ovat muuttaneen Alaskan Salhcaan uuden elämän perässä. Heidän talossaan alkaa kuitenkin tapahtua kummia. Talossa näkyy omituisia näkyjä, eikä spiritistinen istunto lupaa hyvää. 

Toisessa osassa mies on muuttanut mökkiin, mutta alkaa pian kärsiä unettomuudesta. Hänen jalkoihinsa sattuu, jonka jälkeen niihin ilmestyy selittämättömiä jälkiä. 

Alaskan aaveet
Frii
16.55

Kilpailut

Uusimmat