Kuva: Splash

Beyoncéa nolottaa hänen äitinsä sosiaalisen median käyttö: "Hän vihaa sitä"

03.11.2017 17:15 - Katariina Auvinen

Tina Knowles myönsi, että hän on saanut monta puhelua tyttäreltään koskien sosiaalisen median käyttöä.

Vanhemmat ja sosiaalinen media, ovat sanat, jotka saavat melkein jokaisen jälkikasvun varpailleen. Aina vanhemmat eivät aina ymmärrä, mikä on julkista ja miten sosiaalisessa mediassa pitäisi käyttäytyä. 

Tämän tunteen on varmasti kokenut myös supertähti, Beyoncé, jonka äidillä, Tina Lawsonilla, on pelkästään Instagramissa jo 1,4 miljoonaa seuraajaa. Lawson on myöntänyt Elle-julkaisulle, että hänen molemmat tyttärensä, Beyoncé sekä Solange, häpeävät ja inhoavat äitinsä sosiaalisen median käyttöä. 

- Olen saanut monta kertaa puhelun sen jälkeen, kun olen julkaissut jonkun kuvan Instagramissa. Hän vihaa sitä, että käytän sosiaalista mediaa, Lawson nauraa. 

Lawson on muun muassa vahingossa siirtynyt Facebookissa live-asetukseen, joka kuvasi hetken hänen tietämättään. 

- En edes tiedä, miten sain se päälle! Mutta teen sitä, mitä kaikki 60-vuotiaat äidit tekevät sosiaalisessa mediassa. Olen avoin virheistäni, jotta muutkin voivat sanoa, että äitini tekee aivan samaa, hän kertoo. 

Silti hänen miehensä, Richard, on kannustanut Lawsonia olemaan välittämättä tässä asiassa tyttäreidensä mielipiteestä. Mies on sitä mieltä, että nyt lasten kasvettua, naisen on aika alkaa elää omaakin elämäänsä. 

- Mietin mieheni sanoja ja totesin, että juuri näinhän se on, Lawson paljastaa. 

Lue myös: Hullu salaliittoteoria leviää netissä - Beyoncé on todellisuudessa Solange-siskonsa äiti?

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat