Kuva: Mikko Räsänen

Kuvankaunis Alina on uusi Putous-tähti: "Saa nähdä alanko itkemään"

07.11.2017 21:00 - Katariina Auvinen

Alina Tomnikovia jouduttiin houkuttelemaan Putoukseen monta vuotta ennen kuin hän suostui mukaan.

Uusi Putous-kausi alkaa ensi keväänä MTV:llä. Mukana on tällä kertaa kolme uutta näyttelijää, joista yksi on Alina Tomnikov, 29. Tomnikovia on kosiskeltu sarjaan jo monta vuotta, mutta vasta nyt hänestä tuntui, että aika on oikea. 

- Minusta tuntui, että loksahdin mukaan kokoonpanoon. Olen seurannut Putousta monta vuotta ja ihaillut näyttelijöiden roolisuorituksia, Tomnikov kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Hän kertoo, että erityisesti Krista Kosonen teki häneen valtavan vaikutuksen. Kosonen näytteli Putouksessa vuosina 2010-2014. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Tomnikov on tehnyt uransa aikana roolisuorituksia niin televisiosarjoissa kuin elokuvissakin. Se sopii hänelle hyvin, koska nainen rakastaa tehdä niin draamaa kuin komediaakin. 

- Minusta on ihana haastaa itseäni ja sitä tuleva kausi tulee nyt tekemään. 

Häntä ei jännitä suorissa lähetyksissä niinkään totaalinen lukkoon meneminen. Sen sijaan laulaminen voi tuottaa ongelmia. 

- Minulla on aina ollu sellainen viha-rakkausuhde laulamiseen. Teatterikorkeakoulun ensimmäisenä vuonna kävi niin, että laulaessa aloin aina itkemään. Laulaminen ja ääni ovat todella henkilökohtaisia asioita. En ollut tottunut kuulemaan omaa ääntäni, joten tippa tuli helposti linssiin ja tilanne oli todella pelottava, hän muistelee. 

- Saa nähdä tuleeko suorissa lähetyksissä itku laulamisesta. Nykyisin kyllä rakastan sitä, mutta ikinä ei voi tietää, Tomnikov mainitsee. 

Laulaminen jännittää Tomnikovia. (kuva: Mikko Räsänen)

Sukulaiset kysyvät aina jouluna saman kysymyksen

Tomnikov kertoo, että ihan sama mitä hän on edellisenä vuonna tehnyt, joulupöydässä kuuluu aina yksi kysymys. 

- Matkustan aina jouluksi kotiin Ouluun. Kun olen joulupöydässä sukulaisteni kanssa, minulta kysytään aina yksi kysymys. Alina milloin sää meet sinne Puttouksee? Nyt voin vihdoin vastata, että nyt mää olen siellä Puttouksessa, hän kiteyttää. 

Lue myös: Putous tulee taas - katso ketkä ovat mukana!

Kilpailut

Uusimmat