Kuva: Getty

Yolanda Hadid sisustaa tyttäriensä kuvilla - katso, kuinka upealta hän itse näytti mallivuosinaan

19.01.2018 12:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Mallimamma Yolanda Hadid on kasvattanut kolme lasta, joista kaikista tuli malleja. Kaunotar on luonut myös itse upean uran.

Yolanda Hadid, 54, on upea kaunotar, joka lienee tänä päivänä tuttu ennemmin kuuluisien mallisiskosten Bella, 21, ja Gigi, 22, Hadidin äitinä. Hänellä on myös 18-vuotias poika Anwar. Nuori mies työskentelee niin ikään mallina. Yolanda Hadid on monille tuttu myös Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelmasta.

Myös Yolanda itse on tehnyt hienon uran mallina. Hänellä riittää keikkaa myös viisikymppisenä. Tuoreella Harper's Bazaarin videolla kaunotar kertoo suhteestaan lapsiinsa. Hän on jakanut malliuraa luoville lapsille liudan kultaisia neuvojaan. Hän tietää, että ulkonäkö ei merkitse kaikkea, vaan juuri ahkeruus ja kaunis luonne huomataan.

Nainen seuraa ylpeydellä lapsiensa uraa. Hän on muun muassa täyttänyt kodistaan yhden seinän pelkästään tyttäriensä kansikuvilla. 

- On mieletöntä nähdä, kuinka monia kansia he ovat tehneet - todella monessa eri maassa. Amerikassa, Hollannissa, Ranskassa, Saksassa, Thaimaassa, Kiinassa..., nainen iloitsee kuvien äärellä. 

Hän kertoo, että Gigi tiesi aina haluavansa malliksi, mutta äiti piti tiukan linjan ja päästi lapsensa kovaan mallimaailmaan vasta 18-vuotiaana. Myöhemmin tytär on ollut varsin kiitollinen, sillä hän kokee, ettei olisi ollut valmis aiemmin. 

Katso alta tuore video.

Alta näet, miltä Yolanda on näyttänyt uransa huippuvuosina.

18-vuotiaana

32-vuotiaana

Lue myös: Vau! Mallimamma Yolanda Hadid, 53, on tyrmäävä näky tiukoissa nahkahousuissa

Kilpailut

Uusimmat