Kuva: Senja Rapila

Ihailijat keskeyttivät Minttu Mustakallion suihkuhetken: "Shampoollako minä nimmarin kirjoitan?"

15.02.2018 18:45 - Emmi Moilanen

Perjantaina ensi-iltaan tulevaa Varasto 2 -elokuvaa tähdittävä näyttelijä kertoo, että hänet tunnistetaan usein ja palautetta tulee paljon myös vanhoista rooleista.

Näyttelijä Minttu Mustakallio, 44, tähdittää perjantaina ensi-iltaan tulevaa Varasto 2 -komediaelokuvaa. Mustakallio kertoo odottavansa ensi-iltaa rennoissa tunnelmissa.

- Leffamaailmassa näyttelijä voi mennä vain nauttimaan valmiista elokuvasta, kun taas teatterissa työ vasta alkaa ensi-illasta, näyttelijä toteaa Voice.fi -sivuston haastattelussa.

Taru Mäkelän ohjaamassa Varasto 2 -elokuvassa Mustakallio tekee paluun Karitan rooliin. Mustakallio kuvailee roolihahmoaan määrätietoiseksi, elämäänsä tyytyväiseksi ja räävittömäksi naiseksi, joka ei välitä siitä mitä muut hänestä ajattelevat. Rakkaaseen roolihahmoon palaaminen sujui kivuttomasti.

- Karitaksi oli hauska palata, koska hän on niin herkullinen tyyppi. Katsoin vähän ennen kuvausten alkua Varaston ensimmäistä osaa ja muistelin tyylilajia millä tavalla tein Karitaa. Sitten rupesin vain sorvaamaan.

Roolihahmot jäävät elämään ihmisten mieliin

Mustakallio on pitkän uransa aikana näytellyt monia, lähtemättömästi katsojien mieleen painuneita roolihahmoja. Mustakallio muistetaan esimerkiksi Klikkaa mua -televisiosarjan Ellana sekä elokuvasta Viikossa aikuiseksi.

Näyttelijä myöntää, että kadulla ei aina saa kulkea kaikessa rauhassa ja palautetta tulee paljon kaiken ikäiseltä yleisöltä.

- Kyllä ihmiset seuraavat, että en hirveän rauhassa saa olla. Olen kuitenkin aika sinut asian kanssa, Mustakallio toteaa.

Nimikirjoituksia pyydetty jopa suihkussa

Mustakallio kertoo myös, että kiusallisiltakaan tilanteilta ei ole vältytty. Eräs oudoimmista fanikohtaamisista tapahtui kylpylän suihkussa.

- Siihen tuli pari tyyppiä sanomaan, että voisinko antaa nimmarin. Vastasin että ilman muuta, mutta eihän minulla tässä suihkussa ole kynää.

Tilanne jäi huvittamaan Mustakalliota pitkäksi aikaa, sillä näyttelijän tunnistaneet henkilöt toivoivat nimikirjoitusta todella kovasti.

- Mietin jo, että shampoollako minä sen nimmarin kirjoitan vai mitä me nyt keksitään.

Mustakallio toteaa olevansa fanikohtaamisissa todella kiltti. Hän toimitti kaksikolle nimikirjoitukset hieman myöhemmin, heti, kun oli saanut hiuksensa pestyä. Välillä näyttelijä ajautuu myös itse samankaltaisiin tilanteisiin.

- Se on todella ymmärrettävää, että ihmiset hämmentyvät. Olen minäkin moikannut Jari Tervoa Yleisradion kahvilassa ja jälkeenpäin miettinyt, että eihän me itseasiassa edes tunneta, Mustakallio nauraa.

Lue myös: Varasto 2 -elokuvan traileri julkaistiin - katso

Lue myös: MTV: Aku Hirviniemen levoton käytös ihmetytti suorassa tv-lähetyksessä - heitti juontajaa pullalla

Suosittelemme

Uusimmat