Kuva: Instagram

Nanna Karalahti muistelee nuoruuttaan kahden siskon kanssa: "Tapeltiin nyrkein"

19.02.2018 20:45 - Senja Rapila

Jääkiekkoilija Jere Karalahden vaimo nähdään maaliskuussa televisiossa yhdessä siskojensa kanssa.

Personal trainer Nanna Karalahti, 30, tähdittää uutta Siskot-sarjaa yhdessä kahden siskonsa, Pirke Koskelaisen, 43, ja Karoliina Koiviston, 31, kanssa. Kolmikko kertoo Voice.fi:lle, että heidän sisarussuhteensa ovat muuttuneet parempaan iän myötä. 

- Teini-iässä tapeltiin nyrkeillä ja nyt tapellaan WhatsApissa, Nanna kertoo.

- Ollaan lähennytty paljon nyt aikuisena, vaikka ollaan aina oltu todella läheisiä.

Siskokset ovat todella läheisiä ja sen vuoksi miesystävät ovatkin joutuneet melkoisen myllyn keskelle tavatessaan daaminsa He ovat nimittäin joutuneet opettelemaan eloa kolmen rempseän naisen keskellä.

Haastattelussa paljastuu myös, että he jakavat keskenään todella paljon mieskokemuksia. Sen lisäksi varsinkin teini-iässä taisteltiin pojista, vaikka aikuisiällä se onkin jäänyt.

- Ollaan oltu todella monesti ihastuneita samoihin poikiin, Karoliina kertoo.

- Karo ihastui aina siihen keneen minä olin ihastunut, Nanna nauraa.

- Ihastuin aina siihen, kenen kanssa Nanna oli jo kimpassa, Karoliina kuittaa nauraen.

Isosisko on pomo

Siskojaan huomattavasti vanhempi Pirke kertoo, että on ollut tyttöklaanin pomo niin pitkään kun hän muistaa. Nanna ja Karoliina myöntävät, että oli todella ihanaa, että oli joku aikuinen elämässä, joka ei tuominnut nuorison toilailuja.

- Koin sen todella tärkeäksi teini-iässä, että oli tietyllä tavalla aikuinen ihminen kenelle voi puhua niistä asioista, joka ei ollut äitihahmo, Nanna kertoo.

- Enkä tuominnut, muistan ainakin itse sen, etten ollut tuomitseva, Pirke lisää.

- Meille Pirke oli sellainen, että me aina vähän leijuttiin sillä kaveriporukoissa, että tässä on tämä meidän isosisko, jos hän hengaili meidän kanssa, Karoliina kertoo.

- Nyt minä leijun näillä! Pirke nauraa.

Isosisko on myös ottanut kaksi pikkusisarustaan mukaan elämänsä tärkeimmille treffeille.

- Pirke stailasi meidät, oltiin varmaan kymmenen tai yksitoista vuotiaita. Hän ei varmaan yksin uskaltanut mennä sinne, Nanna kertoo.

- Se oli itseasiassa tuleva aviomieheni ja lasteni isä. Olin nämä kaksi mukaan auton takapenkille! Mies vähän katsoi, että ahaa, mitkä nämä kaksi teletappia täällä takapenkillä on. Nauroin vain, että älä välitä, ne ovat vain mun pikkusysterit! Pirke nauraa.

Entä mikä on paras asia siinä, että on siskoja?

- Se iänikuinen kumppanuus. Sisarussuhde on myös sellainen, ettet välttämättä tutustuisi niihin persooniin tai ystävystyisi samalla tavalla. Mutta opit todella paljon, kun on erilaisia persoonia.  Se on ikuinen side, elämän pisin suhde. Tuki, turva ja ystävyys. Siinä on niin monta asiaa, miksi sisaruus on niin arvokasta, Nanna kertoo.

Siskot-ohjelma starttaa AVAlla maanantaina 12.3. klo 21.

Lue myös: Terhi Kokkonen puhuu ensimmäistä kertaa Vain elämää -lähtöpasseista - "Käsittämiseen mennee hetki"

Lue myös: One Direction -tähti erosi kymmenen vuotta vanhemmasta rakkaastaan? Etsii apua lakimiehiltä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat