Kuva: Getty Images

Kuninkaallisista häistä tihkui erikoista tietoa - "En tiedä saisinko sanoa tätä"

28.02.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Meghan Markle saa mitä ilmeisimmin teiniajan suosikkibändinsä esiintymään häihinsä.

Englannissa valmistaudutaan kovalla tohinalla jo prinssi Harryn, 33, ja tämän kihlatun, Meghan Marklen, 36, toukokuisiin häihin. Häistä on tihkunut jonkin verran tietoa julkisuuteen. Nyt pariskunta saa ainutlaatuisen elämyksen esiintyjien muodossa. 

Spice Girls -yhtyeeltä kantautui viime kuussa iloisia uutisia, kun viisikko vahvisti palaavansa yhteen muutamien keikkojen ajaksi. Mitä ilmeisimmin yhtye esiintyy myös kuninkaallisissa häissä, ainakin Mel B:n, 42, mukaan. Nainen nimittäin tuntui vahvistavan esiintymisen Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Ainakin kaikki jäsenet ovat menossa häihin, mutta nähtäväksi jää kapuaako Spice Girls lavalle asti esiintymään. (kuva: Getty Images )

Mitä ilmeisimmin Meghan Markle on ollut äärimmäisen vannoutunut Spice Girls -fani, joten pariskunnalle on luontevaa saada heidät esiintymään tärkeänä päivänä. Mel B puhui asiasta vieraillessaan televisio-ohjelmassa. Haastattelija tiedusteli naiselta, tietäisikö hän ketään, kuka olisi menossa häihin. 

- Kyllä, minä olen menossa. En kyllä yhtään tiedä saisinko kertoa sitä. Olemme kaikki Spice Girlsin jäsenet menossa, hän lipsautti. 

Nainen myös vahvisti, että hääkutsut on jo lähetetty. 

Lue myös: Mel B katuu entisen miehensä nimitatuointia - leikkautti ihoa pois kyljestään

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat