Kuva: Getty Images

Kim Kardashian brutaalin rehellisenä - paljasti huonoimmat puolet sisaruksistaan

28.02.2018 21:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashianin mielestä hänen sisarestaan Khloésta on tullut jo liian herkkä.

Keeping Up With The Kardashians -tv-sarjassa on totuttu näkemään, miten Kardashian-Jennerien sisarusklaani on hyvin rehellisiä toisilleen, hyvässä ja pahassa. Nyt Kim Kardashian, 37, on avautunut Intian Vogue-lehdelle sisarustensa parhaista ja huonoimmista puolista, ja vastaukset vaikuttavat hyvin rehellisiltä ja sensuroimattomilta.

Ensin nainen kertoo sisarustensa ja äitinsä parhaista puolista.

- Veljeni huumorintaju. Kendallin suloisuus. Khloén ”en välitä paskaakaan” -asenne. Kourtneyn etevyys taloudellisissa asioissa. Kylien kyky vain antaa mennä välittämättä muiden mielipiteistä. Ja äitini huolenpito, Kardashian sanoo.

Sittemmin puhe tuli samaisten ihmisten huonoimmista puolista. Naiselta kysyttiin, mitä ominaisuuksia hän muuttaisi perheenjäsenissään. Äidistään Kris Jenneristä Kim ei keksinyt mitään pahaa sanottavaa, mutta muista hänellä oli vastaus valmiina.

- Ehkä Kourtneyn itsepäisyyden. Ja Khloésta on tulossa liian herkkä. Ottaisin pois Kendallin ahdistuneisuuden, Kylien ”en välitä, tiedän mitä teen” -asenteen ja varmaankin veljeni taipumuksen alakuloisuuteen, Kardashian sanoi.

Kolmen lapsen äiti Kim Kardashian on viime aikoina kohauttanut sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan paljastavilla kuvilla. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Kim Kardashian värjäsi hiuksensa pinkeiksi - fanit epäilivät ensin hiusten aitoutta, katso

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat