Kuva: Mikko Räsänen

Hunks-tanssija lopetti uransa - saa nyt tylyjä kommentteja lihomisesta

28.02.2018 13:10 - Mikko Räsänen

Radio Novan juontajana työskentelevä Esko Eerikäinen saa ulkonäköönsä liittyvää kritiikkiä, koska ei enää näytä samalta kuin Hunks-vuosinaan.

Mediassa puhutaan paljon siitä, miten naisiin kohdistuu jopa epäinhimillisen kovia ulkonäköpaineita. Esko Eerikäisen esimerkki todistaa, että myös miehet voivat saada tällaisista osansa. Eerikäinen kuului vuosia Hunks-tanssiryhmään ja piti tuolloin itseään kovassa fyysisessä kunnossa lähes päivittäisellä salitreenaamisella. 

Hunks-uransa jälkeen Eerikäisen ei ole tarvinnut treenata yhtä paljon. Painokin on noussut.

- Lavakunnosta luopuminen oli ihan tietoinen valinta, koska minun ei enää täytynyt esiintyä ilman paitaa, Eerikäinen kertoo.

Esko Eerikäinen oli Hunks-aikoinaan todella treenattu. (kuva: Mikko Räsänen)

Poikamiesvuosina Hunksit ja treenaaminen oli Eerikäisen elämässä keskeisessä roolissa. Nykyään hänellä on päivätyö radiossa ja vapaa-ajalla ykkösenä on hänen Victoria-tyttärensä. 

- Nyt minulla on paino noussut, kun on paljon muuta elämää tullut sen treenaamisen ympärille.

Yleisö ei ole Eskon painonnousua katsonut pelkästään hyvällä.

- Tulee palautetta, että onpas se lihonut, laihtunut tai vanhentunut. Ne ovat vaiheita, mitä elämässä tapahtuu. Kaikki me vanhetaan, kaikki me joskus lihotaan. Kaikki me joskus laihdutetaan. Se on osa tätä elämää ja olen sinut sen asian kanssa.

Lue Esko Eerikäisen kokemuksista tarkemmin Voice.fi:n artikkelista täältä. Myös Eerikäisen juontajapari Oku Luukkainen on saanut rajua ulkonäköönsä kohdistuvaa arvostelua.

Lue myös: Solvaajat haukkuvat ulkonäön ja mielipiteet - radiotähdet kertovat, miten palautteen kestää

Kilpailut

Uusimmat